Η Honda θα παρουσιάσει την ομάδα WorldSBK για το 2020 στο Τόκυο το  Φεβρουάριο

Η Honda θα παρουσιάσει την ομάδα της για το WorldSBK την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Honda Welcome Plaza Aoyama του Τόκιο, με τους Alvaro Bautista και Leon Haslam ως οδηγούς. Τότε θα μπορέσουμε τελικά να δούμε τη νέα μοτοσικλέτα που αναπτύσσει η Honda με τόσα μυστικά τους τελευταίους μήνες.

Λίγα είναι γνωστά για το νέο έργο της Honda για τα Superbikes . Οι Ιάπωνες διατηρούν κρυφές με ζήλο όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη νέα μοτοσικλέτα τους

Στη συνέχεια, η νέα Honda CBR-RRR που θα δοκιμαστεί από τους Álvaro Bautista και Leon Haslam θα είναι γνωστή την επόμενη σεζόν και αυτή φιλοδοξεί να αναλάβει την Honda για να πολεμήσει από εσάς σε εσάς με τους Kawasaki και Ducati, τους δύο μεγάλους στο WorldSBK.

Μέχρι στιγμής, η Honda είναι πολύ προσεκτική για να μην δώσει πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το έργο για την σεζόν του 2020. Μόνο το όνομα των οδηγών, Bautista και Haslam είναι γνωστό, που ανακοίνωσε στην επίσημη παρουσίαση στην EICMA 2019 στο Μιλάνο, και ότι η ομάδα θα έχει έδρα στη Βαρκελώνη. Στην πραγματικότητα, μοιράζεται το κέντρο λειτουργίας με την ομάδα MotoGP και ο Alberto Puig, υπεύθυνος ομάδας της ομάδας Repsol Honda, θα είναι υπεύθυνος για την υλικοτεχνική υποστήριξη της ομάδας Superbikes. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Giulio Nava που ήταν μαζί του στην Ducati, θα δουλέψει και πάλι με τον Álvaro Bautista.

Οι αναβάτες της Honda ήδη έχουν κάνει δοκιμές στην Αραγονία, στην Jerez και στο Portimao. Ωστόσο, μόνο λίγα έχουν διαρρεύσει, κυρίως φήμες από  αυτές τις δοκιμές. Ωστόσο, σύμφωνα με το Corsedimoto.com, ο Bautista κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της πίστας του Portimao.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για να δούμε τον Bautista και τον Haslam σε δράση στην πίστα . Θα είναι λίγες μέρες μετά την παρουσίαση της ομάδας, πρώτα με την τελευταία δοκιμή πριν από την έναρξη της σεζόν στην Αυστραλία και έπειτα με τον πρώτο γύρο στην ίδια πίστα, όπου θα δούμε τα πρώτα δείγματα αν μπορεί η Honda να αγωνιστεί ενάντια σε Kawasaki και Ducati για να κερδίσει έναν τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Honda Welcome Plaza Aoyama του Τόκιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του νέου έτους

Μείνετε συντονισμένοι …..

Σχετικά Άρθρα