Η Honda παρουσίασε το Forza 750 το νέο Mega Scooter του 2021 – Φωτογραφίες – VIDEO

Η διάσημη γκάμα , εμπλουτίστηκε με το που προσφέρει μια συναρπαστική και πολυτελή άνεση με στυλ και υψηλή τεχνολογία.

Εδώ και 20 χρόνια, η γκάμα σκούτερ Forza της είναι μια ισχυρή δύναμη στην Ευρώπη. Η επιτυχία εξαρτάται από έναν συναρπαστικό συνδυασμό συστατικών: τα κλασικά στοιχεία Grand Touring (GT) με ισχυρή παρουσία στο δρόμο και γνήσια άνεση στη συνταγή Forza,  με σπορ, ευέλικτο χειρισμό και έντονη απόδοση κινητήρα που κάνει την οδήγηση ξεχωριστή.

Η αβίαστη επιτάχυνση έρχεται από τον δικύλινδρο κινητήρα 745cc, εξοπλισμένο με γκάζι By Wire, 3 προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης και 3 επιπέδων Honda Selectable Torque Control.

Ένα σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, ένα ψαλίδι αλουμινίου, μια πίσω ανάρτηση Pro-Link και οι τροχοί μπρος / πίσω 17/15 ιντσών παρέχουν σίγουρο χειρισμό, με ισχυρό φρενάρισμα από τις διπλές ακτινικές μπροστινές δαγκάνες.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα χωράει ένα κράνος Full face και θα διαθέτει φορτιστή USB. Οι αποθηκευτικοί του χώροι συμπληρώνονται από ένα ντουλαπάκι που χωρά μικροαντικείμενα, πως γάντια και βρίσκεται κάτω από το τιμόνι στη δεξιά πλευρά του εσωτερικού της ποδιάς.

Όλος ο φωτισμός είναι LED και μια οθόνη TFT 5 ιντσών επιτρέπει τη σύνδεση smartphone μέσω του νέου συστήματος φωνητικού ελέγχου Honda Smartphone.

Μια έκδοση 35kW θα είναι επίσης διαθέσιμη για κατόχους άδειας A2.

Επιπλέον, κάθε μοντέλο Forza ήταν πάντα γνωστό ως εξαιρετικά έξυπνο, κομψό και premium προϊόν, φορτωμένο με χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή σε κίνηση πολύ πιο εύκολη, με ποιότητα κατασκευής και στυλ .

Ο σχεδιασμός του Forza 750 προσφέρει μεγάλη προστασία από τον αέρα στις υψηλές ταχύτητες, άφθονο χώρο για τα πόδια του αναβάτη και χαμηλό ύψος σέλας χωρίς υπερβολικό όγκο.

Η ανάφλεξη, το κλείδωμα και το άνοιγμα καθίσματος πραγματοποιούνται μέσω Smart Key.

Το Forza 750 έχει έναν κινητήρα 745cc δικύλινδρο υδρόψυκτο, SOHC 8-βαλβίδων, και έχει μέγιστη ισχύς 1kW, με ροπή 69Nm στις 7000 στροφές, με ηλεκτρονική διαχείριση  γκαζιού Throttle By Wire (TBW)

Το Throttle By Wire (TBW) διαχειρίζεται το χαρακτήρα του κινητήρα. Η μέγιστη ισχύς είναι 43.1kW @ 6.750rpm με μέγιστη ροπή 69Nm @ 4.750rpm, με ανώτατο όριο 7.000rpm. Το Forza 750 θα καλύψει 0-50m σε 3,9 δευτερόλεπτα και στα 60km / h ο κινητήρας στρέφεται μόλις στις 2.500rpm.

Επίσης επιτρέπει ρύθμιση  στο κινητήρα μέσω 3 προεπιλεγμένων λειτουργιών αναβάτη: RAIN, STANDARD και SPORT, καθώς και μια προσαρμόσιμη λειτουργία USER.

Το Honda Selectable Torque Control (HSTC) προσφέρει ένα καλό επίπεδο παρέμβασης σε 3 επίπεδα, ενώ το στάνταρ προσαρμογής Dual Clutch Transmission (DCT) διαθέτει προγράμματα αυτόματης αλλαγής που συνδέονται με τους τρόπους οδήγησης.

Το νέο Forza 750 είναι συμβατό με EURO5

Έχει σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, ψαλίδι αλουμινίου, Ανάποδα πιρούνια 41 mm USD, ακτινικές δαγκάνες φρένων, πίσω ανάρτηση Pro-Link και συνδυασμός εμπρός / πίσω τροχού 15 ιντσών / 17 ιντσών περιλαμβάνουν το καλά εξοπλισμένο πλαίσιο και προσφέρει σπορ μοτοσικλέτα επίπεδα χειρισμού σε μορφή σκούτερ.

Το νέο 2021 Forza 750 θα είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες επιλογές χρωμάτων:

Μπλε μεταλλικό τζιν

Candy Chromosphere Red

Matt Beta Silver Μεταλλικό

Μαύρο γραφίτη

Για κατόχους άδειας χρήσης A2 διατίθεται μια έκδοση 35kW, η οποία μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πλήρη έκδοση από έναν αντιπρόσωπο της Honda την κατάλληλη στιγμή. Ομοίως, είναι δυνατόν να περιοριστεί η πλήρης έκδοση ισχύος στα 35kW από έναν αντιπρόσωπο της Honda, αντικαθιστώντας το στάνταρ σώμα του γκαζιού και επανατοποθετώντας το ECU.

ΔΕΙΤΕ την αναλυτική παρουσίαση >>>

VIDEO

WordPress Gallery Extra

 

Related Posts