Η Honda παρουσίασε το CB-F Concept – Φωτογραφίες – Video – παγκόσμια πρεμιέρα στην ιστοσελίδα της

Η Honda ανακοίνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα του CB-F Concept, το οποίο σχεδιάστηκε για να παρουσιαστεί στην 36η Έκθεση Μοτοσικλέτας της Οζάκα 2020 και την 47η Έκθεση Μοτοσικλέτας του Τόκιο, και την παρουσίασε στην ιστοσελίδα της.

Το CB-F Concept είναι το αποτέλεσμα της απόδοσης τιμής στην ιστορία της σειράς CB, η οποία έφτασε την έκτη δεκαετία της πέρυσι, και θέλει διεξοδικά να διατηρήσει και να εξελίξει με τη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Η φιλοσοφία CB-F είναι μια φιλόδοξη συγχώνευση της τεχνολογίας αιχμής με ένα design που αποδίδει τιμή στο CB900F Bol d Or (CB750F στην Ιαπωνία), ένα ιαπωνικό παγκόσμιο μοντέλο το οποίο, εν μέρει μέσω της αγωνιστικής σκηνής της Βόρειας Αμερικής έγινε θρύλος στις έξι δεκαετίες CB και έγινε ένα μοντέλο αναφοράς για την ιαπωνική εταιρεία.

Ο υδρόψυκτος, 4-χρονος, 4-βάλβιδος, 4-κύλινδρος DOHC κινητήρας των 998cc παρέχει άφθονη ροπή και έχει 6 ταχύτητες

Το πλαίσιο του CB-F Concept είναι ελαφρύ, υψηλής αντοχής ατσάλι. Το ανάποδο πιρούνι μπροστά προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες κρατήματος και προσφέρει μια πολύ καλή αίσθηση οδήγησης. Πίσω έχει ένα μονόμπρατσο αλουμινένιο ψαλίδι Pro-Arm. Οι Διαστάσεις του είναι 2,120 × 790 × 1,070

Από την Παρασκευή 27 Μαρτίου, η Honda θα χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο της, Honda Virtual Motorcycle Show, αφού οι εκθέσεις ακυρώθηκαν λόγω Κορωνοϊού, για να παρουσιάσει 29 νέες μοτοσυκλέτες που θα καλύπτουν διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του CB-F Concept, οι οποίες σχεδιάστηκαν για κυκλοφορία στο 36ο μοτοσικλετιστικό show της Οζάκα 2020 και την 47η έκθεση μοτοσικλετών στο Τόκιο.

 Χωρίς αμφιβολία, το Honda CB-F Concept είναι μία από τις προτάσεις που θα το ερωτευτεί πολύς κόσμος.

Όλες τις νέες μοτοσικλέτες θα παρουσιάσει στο “Honda Virtual Motorcycle Show” στην ακόλουθη ιστοσελίδα: www. honda.co.jp/motorcycleshow/

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα