Η Honda παρουσίασε την ομάδα της για το WorldSBK του 2020 στο Τόκυο – VIDEO

Η Honda Plaza Aoyama στο Τόκιο της Ιαπωνίας φιλοξένησε την παρουσίαση των επίσημων ομάδων της Honda για τη νέα σεζόν Superbike σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Το Honda HRC παρουσίασε τους οδηγούς  Alvaro Bautista και Leon Haslam για την επίσημη ομάδα της  μαζί με τη δορυφορική ομάδα MIE Racing με τον Takumi Takahashi , ενώ ο δεύτερος οδηγός ανακοινώθηκε με την ευκαιρία αυτή και θα είναι ο  Jordi Torres .

Ήταν μια παρουσίαση που μεταδόθηκε live από το Ίντερνετ, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες, σαν ένα προληπτικό μέτρο λόγω του κοροναϊού ιού.

Μεγάλες φιλοδοξίες εξέφρασαν οι Noriaki Abe  και Yoshishige Nomura σχετικά με την επίσημη ομάδα, ένα έργο στο οποίο πολλά επενδύονται και από τα οποία αναμένονται άριστα αποτελέσματα.

Επίσης υπήρξε και μια ανακοίνωση από τον Midori Moriwaki που ανακοίνωσε το όνομα του δεύτερου οδηγού της MIE Racing για την σεζόν του 2020: «Θα έχουμε τον Takumi Takahashi  για το 2020, αλλά θα έχουμε και δεύτερο οδηγό, τον Jordi Torres». Ο Ισπανός, όμως, δεν ήταν παρών.

Στη συνέχεια αποκαλύφτηκε η CBR1000RR-R της δορυφορικής ομάδας με τον Takumi Takahashi . Μια εντελώς μαύρη μοτοσυκλέτα για την Honda της MIE Racing. «Πέρυσι έτρεξα σαν έκτακτη συμμετοχή, φέτος θα αγωνιστώ πλήρη σεζόν. Έχω πολύ δυνατό κίνητρο, και θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να πάρω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.»

Τέλος, παρουσιάστηκε η Honda με την οποία οι δύο αναβάτες της επίσημης ομάδας θα αγωνιστούν στην σεζόν του 2020 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Ο Alvaro Bautista δηλώνει  ήδη «ερωτευμένος» με το νέα μοτοσυκλέτα. «Είναι συναρπαστικό για μένα να είμαι μέρος αυτού του έργου. Ο στόχος θα είναι αναμφισβήτητα η επιδίωξη νίκης. Ένα πράγμα που με εντυπωσίασε ήταν η δύναμη της μοτοσυκλέτας, αλλά έχουμε πολύ αποφασιστικές και επαγγελματικές ομάδες πίσω να ανταγωνιστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά.»

Μεγάλα κίνητρα και από τον Leon Haslam , «Όμορφη» ήταν το σχόλιο σχετικά με την εμφάνιση του νέου CBR1000RR-R. «Υπήρξε μια τεράστια δέσμευση εκ μέρους της Honda για την κατασκευή του νέου Fireblade. Είχα επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσω την έκδοση δρόμου και δεν έχω δει ποτέ μια μοτοσυκλέτα τόσο παρόμοια με εκείνη του ανταγωνισμού. Ανυπομονώ να φτάσω την επόμενη εβδομάδα στο Phillip Island και να αρχίσουμε.»

Δείτε το VIDEO από την Live παρουσίαση:

Related Posts