Η GAS GAS παρουσίασε τα νέα δίχρονα  Enduro EC και XC – Video – Φωτογραφίες

Στην Ισπανία παρουσίασε η GAS GAS τα δυο νέα της μοντέλα EC / XC , δυο νέες δίχρονες μοτοσυκλέτες Enduro.

EC_300

Η κλασσική μυθολογία αναφέρει ότι «μετά από τη φωτιά, ο Φοίνικας ξαναγεννήθηκε από τη στάχτη του, και έγινε ένα εκθαμβωτικό πουλί φωτιάς με κόκκινα φτερά, σύμβολο δύναμης, αντοχής και ανάστασης ». Η ίδια μεταφορά της ανανέωσης, όπου πήρε και το όνομά του το «Project Phoenix» από το Gas Gastakes έφερε το νέο EC / XC.

EC_300

Πρόκειται για ένα μοντέλο που ενσωματώνει την επανεκκίνηση του εμπορικού σήματος που έχει παράδοση άνω των τριών δεκαετιών στον ανταγωνισμό του off road υψηλού επιπέδου. Μια μάρκα που αξιοποιεί το καλύτερο από το παρελθόν, και προκαλεί  το παρόν με δύναμη για να ανακαλύψει τον εαυτό της.

XC_300 CROSS-COUNTRY

Η Gas Gas με το νέο EC / XC αποδεικνύει τη συνολική υψηλότερη ποιότητα. Με νέο πλαίσιο, κινητήρα, ανάρτηση, γεωμετρία και μια ατελείωτη λίστα με νέα εξαρτήματα. Ένα νέο Enduro που συνδυάζει σε μία μοναδική φόρμουλα τη μεγαλύτερη αξιοπιστία, κορυφαίες προδιαγραφές, ευελιξία, εύκολη οδήγηση και είναι μηχανικά εύκολα προσβάσιμη.

XC_300 CROSS-COUNTRY

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακή μοτοσυκλέτα από τη σύλληψή του σχεδιασμένο γύρω από ένα κεντρικό πλαίσιο κορμού. Ένα δομικό στοιχείο σε συνδυασμό με νέα 6γεωμετρία και ανάρτηση κορυφαίας ποιότητας (Kayaba μπροστά και πίσω), το νέο αερίου αερίου και ευαισθησία στην οδήγηση.

EC_300

Το νέο Gas Gas EC / XC έχει σχεδιαστεί για εύκολη και γρήγορη μηχανική προσβασιμότητα, κατάλληλο για αναβάτες όλων των επιπέδων σε όλο το ευρύ φάσμα στον κόσμο του enduro, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, χάρη στην ευελιξία, τη δύναμη και την ευκολία της οδήγησης. Η νέα γεωμετρία του Gas Gas EC / XC με ορατά ελαφρύτερο και στενότερο σχήμα, μόλις 105 κιλά, με μεγαλύτερη γωνία στροφής.

XC_300 CROSS-COUNTRY

Το Gas Gas εμπιστεύεται μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα για το νέο του enduro. Μεταξύ των πιο σημαντικών, καθώς και της προαναφερθείσας ανάρτησης Kayaba, είναι ο κύλινδρος συμπλέκτη Magura, ο σιγαστήρας FMF Powercore 2.1 κατασκευασμένος αποκλειστικά για το Gas Gas, το καρμπυρατέρ Kehin PWK 38, τους τροχούς του Excel και τα ελαστικά της Metzeler Six Days. Οι δαγκάνες και οι κύλινδροι φρένων της Nissan και οι δίσκοι NG … στοιχεία που εμπιστεύονται τα μεγάλα ονόματα σε κάθε τμήμα της κατασκευής εξαρτημάτων του ανταγωνισμού.

EC_300

Η σειρά Gas Gas EC / XC 2018 διαθέτει έναν ισχυρό νέο κινητήρα με μια νέα θερμοδυναμική. Θα κατασκευάζεται σε δύο χωρητικότητες (250 / 300cc), με ηλεκτρική μίζα. Θα είναι μια απόλαυση για τους αναβάτες με ακόμη μεγαλύτερη απόδοση από τους νέους δίχρονους κινητήρες.

Μείνετε συντονισμένοι έρχονται αναλυτικές παρουσιάσεις των μοντέλων.

2018 VIDEO GG EC 300

2018 VIDEO GG XC 300

Related Posts