Οι Φήμες “θέλουν” τον Alvaro Bautista στην KTM

Η Red Bull ψάχνει για το τέταρτο αναβάτη για το 2020. «Η περίοδος υποβολής αιτήσεων άρχισε στις 11 Αυγούστου, και θα κλείσει στο GP της Βαλένθια στα μέσα Νοεμβρίου», δήλωσε στο Motorsport ο Διευθυντής της ΚΤΜ, Pit Beirer.

«Θα έχουμε για το 2020 τον Pol Espargaró, τον Miguel Oliveira και τον Brad Binder τρεις δυνατούς αναβάτες στο MotoGP. Στην τέταρτη θέση μπορούμε να κοιτάξουμε γύρω μας με ηρεμία» Για τις φήμες σχετικά με τον είπε: «Τώρα υπάρχουν πολλοί οδηγοί που μπορούν να έρθουν στο προσκήνιο».

Ο Alvaro Bautista δεν έχει ακόμη υπογράψει σύμβαση με την Honda στο WorldSBK όπως όλοι περιμένουν για το 2020, και ετσι οι φήμες φουντώνουν, αφού ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να γυρίσει στο MotoGP, αλλά μόνο με εργοστασιακή ομάδα!

Η ευκαιρία και για τα δύο μέρη είναι παρούσα. Η KTM μπορεί να έχει έναν αναβάτη που μπορεί να αναπτύξει τη μοτοσικλέτα της, με μεγάλη εμπειρία και ο Bautista να επιστρέψει στην κατηγορία από την οποία έφυγε “άδικα” πριν από ένα χρόνο, λόγω κακής εκκίνησης της σεζόν, με μια Ducati σε μια ανεξάρτητη ομάδα και ήταν θύμα του σημερινού τρόπου υπογραφής συμβολαίων για την επόμενη σεζόν μετά από μόλις 3 ή 4 αγώνες , μια τρέλα που εάν η Ντόρνα δεν θεραπεύσει με κανονισμούς, θα ζήσουμε και πάλι στις αρχές του 2020.

Related Posts