Η Estrella Galicia – Marc VDS παρουσίασε τις ομάδες της – Video – Φωτογραφίες

Η ισπανική ζυθοποιία θα έχει παρουσία σε όλες τις κατηγορίες και τα βάζει στόχο τα παγκόσμια πρωταθλήτρια με τον Alex Marquez και τον Aron Canet.

Με ανανεωμένα πρόσωπα και στις τρεις κατηγορίες που χρηματοδοτείται από την Estrella Galicia 0,0 η ομάδα έκανε την εμφάνιση τους στην πίστα Jarama πριν από την έναρξη της σεζόν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Η ομάδα ανανεώνεται πλήρως στο MotoGP με τον Franco Morbidelli και τον Tom Luthi. Και οι δυο τους θα οδηγήσουν μια Honda του 2017.

Αν και στο MotoGP η ομάδα έχει δύο rookies, τόσο στην Moto2 όσο και στη Moto3, πιστεύουν ότι έχουν δύο από τα κορυφαία φαβορί: τον Alex Márquez και τον Arón Canet.

«Κατά τη διάρκεια του preseason τα συναισθήματα ήταν πολύ καλά. Έχουμε κάνει μικρά βήματα προς τα εμπρός. Το σημαντικό είναι να μάθουμε από τα λάθη της περασμένης χρονιάς».

Στο πλευρό του θα έχει τον rookie, Joan Mir. Ο Ισπανός, ο οποίος δεν θα είναι στο τεστ Jerez, που ξεκινά την Τρίτη, λόγο τραυματισμού στο motocross, θα τρέξει κανονικά στο Κατάρ .

«Αν θέλεις να κερδίσεις θα πρέπει να είσαι σε μια κορυφαία ομάδα και αυτή είναι μια από τις καλύτερες στο grid. Το πιο σημαντικό είναι να μην κάνουν βήματα προς τα πίσω και να βρούμε τα θετικά ώστε να προχωρήσουμε μπροστά το συντομότερο δυνατόν». δήλωσε ο Mir.

Από την άλλη πλευρά, ο Arón Canet είναι πιο απρόθυμος να μιλήσει για τον τίτλο. O αναβάτης απο την Κόρδοβα θα ξεκινήσει την τρίτη του σεζόν στο παγκόσμιο.

Ο ομόσταυλος του Canet θα είναι ο Alonso López, ο οποίος ήταν τρίτος στο FIM CEV Repsol.

VIDEO από ολόκληρη την παρουσίαση!

WordPress Gallery Extra

Related Posts