Η επιστροφή του Marc Marquez παραμένει ανοιχτή: “Δεν ξέρω την ακριβή μέρα” – VIDEO

Ο Marquez δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στους αγώνες, όπως δήλωσε στην σημερινή on line παρουσίαση της ομάδας για το 2021.

«Μετά από πολύ καιρό, ήταν ωραίο να βλέπω ξανά την μοτοσυκλέτα μου και να φοράω την φόρμα μου. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και ειδικά για μένα με τον τραυματισμό και παρακολουθώντας τους αγώνες από το σπίτι.»

«Κάθε βδομάδα, – όχι κάθε μέρα –  αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Η ανάκαμψη πηγαίνει καλά, κάτι που είναι πιο σημαντικό.  Όταν πηγαίνω στο γιατρό, υπάρχουν συνήθως καλά νέα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατι ολόκληρος ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ μακρύς και δύσκολος, αλλά συνέχισα να δουλεύω με τους γιατρούς, με την ομάδα μου και με τον εαυτό μου για να ανακάμψω και να επιστρέψω στο

«Αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είναι αυτή η μέρα, ουτε

και οι γιατροί δεν γνωρίζουν πότε θα είμαι έτοιμος.»

«Φυσικά, θα ήθελα να επιστρέψω νωρίτερα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να ακούσω τους γιατρούς και το σώμα μου έως ότου είμαι πλήρως σε φόρμα.»

«Μπορώ να φανταστώ την καλύτερη επιστροφή που πρέπει να αρχίσω ξανά με την μοτοσυκλέτα και να είμαι το ίδιο, αλλά θα είναι δύσκολο να είμαι έτσι. Αλλά θα δούμε αν χρειάζεται ένας αγώνας, δύο αγώνες, μισή σεζόν για να είναι ο ίδιος Marc. Δεν θα συμμετάσχω στη δοκιμή του Κατάρ, καθώς σκοπεύω να επιστρέψω μόνο όταν είμαι 100% και υπάρχει ακόμη κάποια δουλειά να κάνω.»

Πόσο καιρό θα χρειαζόταν να βρει ξανά αυτό το συναίσθημα και την ταχύτητά του; «Είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν έχω αγωνιστεί για έξι, επτά, οκτώ, εννέα, δέκα μήνες», δήλωσε ο Marquez.

«Σίγουρα, όταν οδηγήσω ξανά για πρώτη φορά, δεν θα είμαι στο 100 τοις εκατό. Όταν το οστό θεραπευτεί 100 τοις εκατό και όταν οι μύες και τα πάντα επιστρέφουν στο 100 τοις εκατό.»

«Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα πάρει έναν αγώνα, δύο αγώνες ή μισή σεζόν πριν είμαι ο ίδιος Marc ξανά.»

«Συνήθως ο στόχος της σεζόν είναι να προσπαθήσω να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αλλά το 2021 θα είναι εντελώς διαφορετικό. Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα και να το απολαύσω. Αυτός θα είναι ο κύριος στόχος για μένα.»

«Στη συνέχεια, βήμα προς βήμα, θα ήθελα να είμαι τόσο γρήγορος όσο πάντα. Αλλά δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι ο ίδιος Marc ξανά στον πρώτο αγώνα μετά από σχεδόν ένα χρόνο μακριά. Πρέπει να το καταλάβουμε. Όπως είπα, ο στόχος είναι να το απολαύσω τη μοτοσυκλέτα.»

Related Posts