Η Ducati παρουσίασε το Diavel 1260 στην Κίνα στο Salone del Mobile.Milano Shanghai

Το Salone del Mobile.Η Milano Shanghai άνοιξε τις πύλες του για τέταρτη φορά, στο εκθεσιακό κέντρο της Σαγκάης από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου. Η έκθεση, η οποία έχει μεγαλώσει με την πάροδο των χρόνων σε απήχηση και κύρος, αποτελεί σήμερα μια σημαντική βιτρίνα της Ιταλικής φίρμας στον σχεδιασμό, το στυλ και τη δημιουργικότητα.
Η Ducati συμμετέχει στην εμπορική έκθεση, μεταξύ των καλύτερων εμπορικών σημάτων της Ιταλίας, για να παρουσιάσει το Diavel 1260 στην κινεζική αγορά. Το Diavel 1260, ένα αδιαμφισβήτητο μοντέλο σχεδίασης και νικητή του βραβείου Red Dot 2019 στην κατηγορία “Best of the Best”, κερδίζει ήδη την έγκριση του κοινού της Salone del Mobile καθώς και των κινεζικών μέσων ενημέρωσης.

Η Salone del Mobile.Milano Shanghai είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ενισχύσει περαιτέρω τη σύνδεση μεταξύ της Ducati και του ιταλικού design. Επιπλέον, αποτελεί το ιδανικό στάδιο για την εισαγωγή του Diavel 1260 σε μια αγορά που αναπτύσσεται συνεχώς και έχει μεγάλες δυνατότητες για τον κατασκευαστή της μοτοσικλέτας με έδρα τη Μπολόνια.

Ισχυρό και μυώδες, το Diavel 1260 συνδυάζει μια μέγιστη απόδοση με την εργονομία. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του ερμηνεύει το στυλ Diavel σε ένα σύγχρονο σχέδιο και ενσωματώνει έναν κινητήρα Testastretta DVT 1262 με 159 hp. Επιπλέον, ο εύκολος στη χρήση σχεδιασμός καθιστά το Diavel 1260 την τέλεια μοτοσυκλέτα για χρήση σε μεγάλες αστικές πόλεις, όπως ισχυρίζεται η Ducati.

Related Posts