Η Ducati παρουσίασε τη σειρά “GP White” για το Multistrada 950 S – Φωτογραφίες

Η ολοκληρώνει τη σειρά χρωμάτων του για το μοντέλο του  2021 εισάγοντας ένα νέο χρώμα το “”.
Το χρώμα “GP White” εμπνέεται από τα γραφικά της Ducati MotoGP και βασίζεται σε ένα συνδυασμό χρωμάτων που εναλλάσσεται το λευκό και το γκρι, διατηρώντας την αδιαμφισβήτητη πινελιά Ducati με μερικές κόκκινες λεπτομέρειες, όπως στο πλαίσιο και στα γραφικά στις ζάντες αλουμινίου.

Αυτός ο νέος χρωματισμός σχεδιάστηκε για να προσθέσει ένα σπορ χαρακτήρα στο Multistrada 950 S.

Το Ducati Multistrada 950 είναι η ιδανική μοτοσικλέτα για να ζήσει κάποιος τον ενθουσιασμό του ταξιδιού κάθε μέρα, ανακαλύπτοντας ξανά γνωστούς δρόμους ή περιπλανώμενοι σε νέες περιοχές. Η οδηγική απόλαυση και ευελιξία το καθιστούν ιδανικό για κάθε τύπο χρήσης.

Το χαμηλό βάρος, ο μπροστινός τροχός των 19 “και το μειωμένο ύψος της σέλας (840 mm) εξασφαλίζουν ευελιξία και ευκολία οδήγησης, ενώ ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και άνεση σε όλες τις συνθήκες, τόσο για όσους θέλουν να κάνουν μεγάλες διαδρομές, είτε με συνεπιβάτη και με αποσκευές, είτε για όσους αναζητούν μια ευκίνητη και διασκεδαστική μοτοσυκλέτα για καθημερινή χρήση.
Το Multistrada 950, στην έκδοση S, είναι εξοπλισμένο με την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλειας και της οδηγικής απόλαυσης: ηλεκτρονική ανάρτηση με σύστημα Ducati Skyhook Suspension Evo (DSS), Ducati Quick Shift up & down (DQS), full-LED προβολέας με Ducati Cornering Lights (DCL), έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών, σύστημα Hands Free, Cruise Control και χειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και το Bosch ABS Cornering, που αυξάνει την ενεργή ασφάλεια του οχήματος.

Ξεκινώντας από το MY21, ολόκληρη η γκάμα Multistrada 950, που τροφοδοτείται από τον κινητήρα Testastretta 11 ° (937 cc και 113 hp), θα συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro 5 σε όλες τις χώρες όπου ισχύει.

Σε όλα τα μοντέλα της οικογένειας Multistrada, η Ducati προσφέρει την αποκλειστική εγγύηση “4Ever Multistrada”, η οποία ισχύει για 4 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα. Η εγγύηση βασίζεται στην υπηρεσία που προσφέρει ολόκληρο το δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας με έδρα την Μπολόνια, μια αρμόδια και συνεχώς εκπαιδευμένη ομάδα που χειρίζεται κάθε μοτοσικλέτα Ducati με την ίδια φροντίδα με την οποία έχει σχεδιαστεί και συναρμολογηθεί στο Borgo Panigale.

Το Multistrada 950 S “GP White”, και στην έκδοση με ζάντες αλουμινίου, θα είναι διαθέσιμο στους αντιπροσώπους της Ducati εντός Ιουλίου.

WordPress Gallery Extra

Related Posts