Η Ducati παρουσίασε τη νέα έκδοση Hypermotard 950 RVE – Φωτογραφίες – VIDEO

Η έκδοση RVE χαρακτηρίζεται από ειδικό “Graffiti”, ένα εντυπωσιακό γραφικό σχέδιο εμπνευσμένο από αυτό του 950 Concept που παρουσιάστηκε το 2019 στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Το ηλεκτρονικό πακέτο του ενισχύεται με το Quick Shift (DQS) EVO Up and Down

Η Ducati παρουσίασε το νέο Hypermotard 950 RVE, το οποίο είναι μέρος της οικογένειας Borgo Panigale fun-bike μεταξύ του μοντέλου εισόδου Hypermotard 950 και της κορυφής της σειράς Hypermotard 950 SP.

Το Hypermotard 950 RVE χαρακτηρίζεται από ένα χρώμα που ονομάζεται “Graffiti” και είναι εμπνευσμένο από την τέχνη του δρόμου. Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στην επιτυχία που επιτεύχθηκε το 2019, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το Hypermotard 950 Concept που παρουσιάστηκε στο διάσημο Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Η Ducati αναφέρει ειδικά: “Θέλοντας να μεταφέρουμε την ίδια ποιότητα κατασκευής του πρωτότυπου μοτοσυκλέτας από την οποία προέρχεται από τη μοτοσικλέτα παραγωγής, ήταν απαραίτητο στις φάσεις ζωγραφικής, να απασχολήσουμε πολύ εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, να χρησιμοποιήσουμε αυτοκόλλητα πολύ χαμηλού πάχους και να υιοθετήσουμε μια ιδιαίτερα μακρά και περίπλοκη διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο με αυτό ενός αερογράφου.”

Η Ducati δεν έμεινε μόνο στα γραφικά, αλλά και μια τυπική αναβάθμιση εξοπλισμού για αυτήν τη νέα έκδοση. Το ηλεκτρονικό πακέτο του Hypermotard 950 RVE ενισχύεται από το Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO, το οποίο προστίθεται στα εξαρτήματα που υπάρχουν ήδη στην τυπική έκδοση, δηλαδή το Bosch Cornering ABS με λειτουργία Slide by Brake (στη ρύθμιση 1) , Ducati Traction Control Evo (DTC EVO) και Ducati Wheelie Control (DWC) EVO.

Το Hypermotard 950 είναι το κατ ‘εξοχήν μια διασκεδαστική μοτοσυκλέτα της σειράς Ducati και έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται υψηλό επίπεδο διασκέδασης και ελέγχου κατά την οδήγηση. Η επιθετική σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, εμπνευσμένη από την εμφάνιση του μοτέρ, περιστρέφεται γύρω από τα διπλές εξατμίσεις κάτω από την σέλα και τις μικρότερες υπερκατασκευές που αφήνουν τα μηχανικά εξαρτήματα ορατά, συμπεριλαμβανομένου του πίσω πλαισίου.

Η εργονομία διασφαλίζει τη μέγιστη ανταπόκριση του αναβάτη σε όλες τις συνθήκες. Η σέλα είναι επίπεδο, ιδιαίτερα κωνικό για να εξασφαλίζει ευρεία κίνηση και σας επιτρέπει να αγγίζετε το έδαφος με ευκολία.

Το Hypermotard 950 RVE τροφοδοτείται από τον δίδυμο κινητήρα 937 cc Testastretta 11 °, ο οποίος με 114 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 9,8 kgm ροπής, εκ των οποίων άνω του 80% το βγάζει από τις 3.000 σ.α.λ., είναι ο τέλειος κινητήρας που προσφέρει μέγιστη διασκέδαση τόσο στην αθλητική οδήγηση στην πίστα ή σε δρόμους γεμάτους στροφές όσο και στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη.

Στην κορυφή της σειράς Hypermotard 950 βρίσκεται το Hypermotard 950 SP με αγωνιστικά γραφικά και ανάρτηση Öhlins με αυξημένη διαδρομή, σφυρήλατες ζάντες Marchesini και Ducati Quick Shift (DQS) EVO Up and Down EVO.

Η μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη στους αντιπροσώπους της Ducati από τον Ιούλιο.

VIDEO

PHOTO GALLERY

WordPress Gallery Extra

Related Posts