Η Ducati κατασκευάζει μια αποκλειστική σειρά Scrambler Ducati 1100 για τα μέλη του Scuderia Club Italia

Το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ της Design Center και του , είναι το Scrambler Ducati Club Italia που είναι μια μοτοσικλέτα περιορισμένης έκδοσης που προορίζεται αποκλειστικά για μέλη αυτού του συλλόγου.

Η ανάπτυξη αυτής της ειδικής σειράς Scrambler Ducati Club Italia έρχεται ως συνέχεια ενός προηγούμενου κοινού σχεδιασμού από την Ducati και την Scuderia με έδρα την Μπολόνια: το 1995 η συνεργασία παρήγαγε τριάντα έξι μοτοσικλέτες “Monster 900 Club Italia”, τώρα περιζήτητες συλλεκτικά αντικείμενα.

Χτισμένο στην τεχνική βάση του Sport PRO, το Scrambler Ducati Club Italia διαθέτει μοναδικά γραφικά και πληθώρα αξεσουάρ, καθιστώντας το πιο αποκλειστικό Scrambler που κατασκευάστηκε ποτέ από την Ducati.

Τα κυριότερα σημεία της σχεδίασης σε αυτή την “ειδική έκδοση” περιλαμβάνουν η κόκκινη δερμάτινη σέλα της Poltrona Frau με κεντημένο λογότυπο Club Italia και το μεταλλικό μπλε ρεζερβουάρ  με φωτεινά κόκκινα πλαϊνά πάνελ, που συμπληρώνεται από το λογότυπο Ducati που σχεδιάστηκε από το Giugiaro. Το πλαίσιο έχει το ίδιο μεταλλικό μπλε φινίρισμα με το ρεζερβουάρ, ενώ το πίσω υποπλαίσιο έρχεται σε φυσικό αλουμίνιο. Τα εμπρός και πίσω φτερά είναι από αλουμίνιο με τρίχρωμο φινίρισμα. Οι ακτινωτοί τροχοί (με μαύρες ζάντες και ακτίνες) συμπληρώνουν τον εντυπωσιακό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας Επιπλέον, μια πλάκα αλουμινίου στο πλαίσιο αναγνωρίζει τον αριθμό σειράς.

Για τη δημιουργία αυτής της ειδικής έκδοσης, η τεχνική πλατφόρμα Scrambler Ducati 1100 Sport PRO έχει βελτιωθεί με σιγαστήρες τιτανίου Termignoni εγκεκριμένου τύπου και καπάκι δεξαμενής αλουμινίου billet, η κάτω πλευρά του οποίου φέρει το λογότυπο Club Italia.

Τα φλας LED είναι σε αλουμίνιο, όπως και οι μανέτες φρένων και συμπλέκτη, τα καλύμματα ρεζερβουάρ φρένων και συμπλέκτη. Το προστατευτικό πλέγματος των προβολέων δίνει στο μπροστινό άκρο του Scrambler Ducati Club Italia μια αυστηρή, πρωτότυπη αίσθηση, ενώ οι θερμαινόμενες λαβές προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα τους πιο κρύους μήνες.

Στα μέλη του Συλλόγου δόθηκε μια αποκλειστική προεπισκόπηση του Scrambler Ducati Club Italia το Σάββατο 20 Ιουνίου, με την εκδήλωση να βλέπει την άφιξη των πρώτων παραγγελιών. Οι παραδόσεις ποδηλάτων θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Κάθε πελάτης θα λάβει επίσης ένα εξατομικευμένο κάλυμμα, ένα πιστοποιητικό γνησιότητας και ένα χειροποίητο κράνος Bell που ταιριάζει με το χρώμα της μοτοσυκλέτας και διαθέτει ειδικά γραφικά.

Επιπλέον, η συνεργασία Ducati-Scuderia Club Italia υπερβαίνει τη δημιουργία εξαιρετικών μοτοσυκλετών: περιλαμβάνει επίσης δωρεές που προορίζονται για την καταπολέμηση του Covid-19. Για κάθε μοτοσυκλέτα που αγοράστηκε από ένα μέλος του σωματείου, στην πραγματικότητα, 500 ευρώ θα πάνε στο #raceagainstCovid, το οργανωμένο πρόγραμμα Ducati, το οποίο είχε ως σκοπό να βοηθήσει το νοσοκομείο S. Orsola στη Μπολόνια να προσφέρει αποτελεσματική ανάρρωση για όσους αναρρώνουν από το Covid-19.

Το Scuderia Club Italia είναι ένας αθλητικός-πολιτιστικός σύλλογος, που ιδρύθηκε το 1989 από οδηγούς, λάτρεις και λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτων. Τα μέλη του – όχι περισσότερο από ογδόντα σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου – ενώνονται από ένα έντονο πάθος για αυτοκίνητα. Το Club Italia κάνει πολλά για την προώθηση ιταλικών αυτοκινήτων μέσω αθλητικών εκδηλώσεων ή παρακολουθώντας βασικές παραστάσεις. Επιπλέον, σχεδιάζει και αναπτύσσει πρωτότυπες εκδόσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

WordPress Gallery Extra

Related Posts