Η Ducati γιορτάζει την 25η επέτειο του Monster

Πρόγραμμα εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών για τον εορτασμό της επετείου της Ducati Naked

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στη Γαλλία στο “Sunday Ride Classic 2018”, θα γίνει μια ειδική εορταστική παρέλαση για τα 25 χρόνια μετά την έναρξη της παραγωγής. Η Ducati έχει στα εκθέματα της στο μουσείο του Borgo Panigale, ένα Monster 900 του 1993!

Είκοσι πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που το πρώτο Monster βγήκε απο το εργοστάσιο στο Borgo Panigale της Μπολόνια. Από την παρουσίασή του στο κοινό και τον τύπο στη διεθνή έκθεση “Intermot” στην Κολωνία το 1992 και την κυκλοφορία του στην αγορά το 1993, αυτό το μοναδικό μοντέλο της Ducati έφερε μια ριζική αλλαγή στον κόσμο των μοτοσυκλετών, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο τομέα – τις γυμνές sport μοτοσυκλέτες – και δημιούργησε μία από τις πιο αφοσιωμένες κοινότητες οπαδών του Monster.

Είναι μια σημαντική επέτειος για τη Ducati, μια στιγμή γεμάτη από δραστηριότητες και πρωτοβουλίες για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό ορόσημο. Ανάμεσα στα events είναι το Rally Monster που θα γίνει στη Γαλλία στο “Sunday Ride Classic 2018”, ένα διεθνές γεγονός αφιερωμένο στις μοτοσυκλτες συλλεκτών και θα διεξαχθεί στο Paul Ricard στο Le Castellet το απόγευμα της 24ης Μαρτίου. Η Ducati και οι Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες (Ducati Owners Clubs) που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, κάλεσαν το Monsteristi για να διοργανώσουν μαζί μια παρέλαση για να γιορτάσουν την επέτειο με εντυπωσιακό τρόπο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους ιδιοκτήτες των Monster, και το μόνο που χρειάζονται να κάνουν είναι να εγγραφούν στην εκδήλωση και να εμφανιστούν στην πίστα.

Η 5η Μαρτίου είναι μια άλλη ημερομηνία που πρέπει να θυμάστε. Ακριβώς πριν από 25 χρόνια, το πρώτο Monster βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Ducati στο Borgo Panigale της Μπολόνια. Φέτος, για να σηματοδοτήσει την επέτειο αυτή, ένα πρωτότυπο Monster 900 MY1993 εκτίθεται στο Μουσείο Ducati. Η μοτοσυκλέτα, βρέθηκε μέσω ενός συλλέκτη που την κράτησε σε άριστη κατάσταση και είναι έτοιμη να θαυμαστεί απο χιλιάδες επισκέπτες του μουσείου, σε μια αίθουσα που είναι αφιερωμένη σε αυτήν την ιστορική μοτοσικλέτα.

Πολλά άλλα γεγονότα που στοχεύουν στο να γιορτάσουν την 25η επέτειο της πρώτης γυμνής μοτοσυκλέτας της Ducati σχεδιάζονται για την Παγκόσμια εβδομάδα Ducati 2018, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο αγώνα Ducati, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και συγκεντρώνει χιλιάδες fans. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 20, 21 και 22 Ιουλίου 2018 στην πίστα Marco Simoncelli Misano στο Misano. Ένας ακόμη λόγος να μην χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία.

Related Posts