Η Ducati εγκαινίασε την έκθεση “Ανατομία της ταχύτητας – Anatomy of Speed” – Φωτογραφίες

Η Ducati εγκαινίασε την έκθεση «Ανατομία της ταχύτητας» “Anatomy of Speed” μια περιοδική έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο της Ducati μέχρι την 8η Οκτωβρίου 2019.

Η Αποκλειστική έκθεση αφιερωμένη στην αεροδυναμική του MotoGP της Ducati δείχνει πώς η αεροδυναμική παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της τελειότητας της Ducati.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την αεροδυναμική της Ducat, αφού η έκθεση εξετάζει τα ερευνητικά προγράμματα και τις λύσεις που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια της συμμετοχής της στους αγώνες.

Την Αεροδυναμική ιστορία φέρνει στη ζωή μέσα από φωτογραφίες, βίντεο, οθόνες και μια αποκλειστική έκθεση των δύο φέρινγκ που χρησιμοποιούνται από την Ducati στα MotoGP πρωταθλήματα το 2016 και το 2017 και της Ducati Desmosedici GP16.

Η «Ανατομία της ταχύτητας» έχει οργανωθεί με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Ducati Corse. Στην εναρκτήρια εκδήλωση – εγκαίνια, παραβρέθηκε η ομάδα της Mission Winnow Ducati MotoGP, με τους  αναβάτες Andrea Dovizioso, Danilo Petrucci και Michele Pirro, που έκοψαν την κορδέλα μαζί με τον Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati, και τον Luigi Dall’Igna, γενικό Διευθυντή της Ducati Corse, Edoardo Lenoci, Διευθυντή Αεροδυναμικής Ανάπτυξης και Alessandro Valia, επίσημο αναβάτη δοκιμών της Ducati.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για να εγκαινιάσει αυτή την τρίτη περιοδική έκθεση στο Μουσείο Ducati: πράγματι, η αεροδυναμική κάνει μαγικές τις μοτοσυκλέτες μας. Η έκθεση αυτή έχει ως στόχο να μάθουν οι λάτρεις της Ducati και να δείτε πως μεταφέρονται οι γνώσεις από τους αγώνες στο προϊόν που έχει πάντα ένα μέρος του DNA μας» Δήλωσε ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati.

«Η δέσμευσή μας στοχεύει στην εξασφάλιση ότι οι αναβάτες της Ducati θα επωφεληθούν από την ολοένα καλύτερη τεχνολογία, την απόδοση, την ασφάλεια και τη διασκέδαση που η αεροδυναμική διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο σε αυτή τη φιλοσοφία, η οποία είναι ολοφάνερη και στην Panigale V4 R 

«Η αεροδυναμική είναι αναμφίβολα ένας τομέας στον οποίο η Ducati Corse ανοίγει το δρόμο σε σχέση με άλλους κατασκευαστές», δήλωσε ο Luigi Dall’Igna, Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse. «είναι ένας από τους κορυφαίους τομείς προτεραιότητας μας στην ανάπτυξη, ο στόχος είναι η επίτευξη ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.»


Η περιοδική έκθεση «Ανατομία της ταχύτητας» ανοίγει για το κοινό στις 30 Μαΐου 2019 και μπορεί κανείς να επισκεφθεί, στην τιμή εισόδου Ducati Μουσείο, μέχρι την Τρίτη 8, Οκτώβρη του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μουσείο ώρες λειτουργίας και τις τιμές, παρακαλούμε πηγαίνετε στην σελίδα αφιερωμένη της ιστοσελίδα.

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα