Η Dorna θα βοηθήσει τον Crutchlow να βρει μια θέση στο MotoGP του 2021

Ο Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports, αναφέρει ότι θα «βοηθήσει να βρει» μια θέση στην σχάρα του 2021 για τον μοναδικό κορυφαίο αναβάτη της Βρετανίας Cal Crutchlow.

Το ντόμινο των επικείμενων μεταγραφών έθεσε σε αμφιβολία την συνέχεια της καριέρας του βρετανού, λίγους μήνες αφότου παραδέχτηκε ότι το 2020 ήταν πλέον απίθανο να είναι η τελευταία του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

Σχεδόν όλες οι εργοστασιακές θέσεις στην σχάρα του 2021 είναι “κλεισμένες”, με διαθέσιμες θέσεις στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, και στη εργοστασιακή ομάδα της Ducati, καθώς οι συνομιλίες μεταξύ του Andrea Dovizioso και της ιταλικής μάρκας να έχουν σταματήσει μία ακόμα φορά. Στην Pramac Ducati τυπικά υπάρχει μια θέση, αν και ο Francesco Bagnaia είναι πιθανό να συνεχίσει.

Η «αναγκαστική» συνταξιοδότηση για τον  Crutchlow  στα τέλη του τρέχοντος έτους πιθανότατα θα αφήσει τη Βρετανία χωρίς αναβάτη στο MotoGP το 2021, κάτι που η Dorna θα ήθελε να αποφύγει καθώς συνεχίζει να βασίζεται στην Βρετάνια και την επένδυση της με το British Talent Cup που ξεκίνησε το 2017.

Μιλώντας στο Motorsport.com, ο Ezpeleta είπε: «Θα ήθελα ο Cal να μείνει μαζί μας για πολύ καιρό.»

«Και όπως έχουμε κάνει πολλές φορές, θα βοηθήσουμε να βρούμε μια θέση για αυτόν το 2021.» 

Δείτε επίσης τι έχει δηλώσει ο Βρετανός οδηγός 

Crutchlow: “Αν ήμουν Ιταλός ή Ισπανός, μάλλον δεν θα ήμουν στο MotoGP”

Related Posts