Η ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. στον 6ο αγώνα του Παν. Πρωτ. και του Νοτίου Ελλάδας Enduro

Τέλος και του  Πανελλήνιου πρωταθλήματος Enduro ,και πρωταθλήματος Enduro  Νοτίου Ελλάδας ,στους Αγίους Θεοδώρους  όπου το Δικικλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) εκπροσωπήθηκε από τέσσερεις αθλητές.

diathlisi-enduro3 Ένας αγώνας όπου καθοριστικό ρόλο για τους νικητές του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος έπαιξε το  ΣΕΔ και όχι οι χρόνοι στις ειδικές όπως συνηθίζετε, ‘οπου αρκετοί αθλητές δεν πέρασαν, και στο τέλος της συνάντησης    βρέθηκαν εκτός κατάταξης.

Ο περσινός πρωταθλητής στο Νοτίου Πισιμάνης Γεώργιος με YAMAHA WRF 250 στην Ε1 με και υποστηρικτές INA TV RACING- WORKSBIKE – RON – EMPORIO KARR-ΒΕΡΡΟΙΟΣ   φέτος κολύμπησε στα βαθιά λαμβάνοντας μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ,  κατάφερε να ανέβει βάθρο και συγκεκριμένα στο τρίτο σκαλί κάνοντας τον καλύτερο του αγώνα για φέτος ,μαζεύοντας εμπειρίες και κατακτώντας την 7η θέση στην κατηγορία του στο θεσμό.

diathlisi-enduro2Ο  Δημόπουλος Χάρης  για το Πρωτάθλημα Ελλάδας στην ES με HONDA CRF 250 και υποστηρικτές  Monstershop.gr – MX HOUSE – Dunlop – Liqui Moly παρά του ότι έκανε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα με χρόνους που θα του έδιναν  θέση στο βάθρο   έπεσε και αυτός θύμα του ΣΕΔ , βρέθηκε εκτός κατάταξης  κάνοντας το ίδιο λάθος με  18 ακόμα συναθλητές του, αυτό ώμος δεν του στέρησε την δεύτερη θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος .

Στο πρωταθλήματα Enduro  Νοτίου Ελλάδας οι Σαράντης Αναστάσιος με YAMAHA WRF και Κοτσόνης Δημήτριος με  250 XONDA CRF 450 στην κατηγορία  NES κατέλαβαν την 4η και 5η  θέση του αγώνα ,αλλά και τις ίδιες αντίστοιχα του Πρωταθλήματος  Νοτίου Ελλάδας με ένα αγώνα λιγότερο .

Σχετικά Άρθρα