Η BMW δεν θα συμμετάσχει στις κορυφαίες εκθέσεις μοτοσικλετών Intermot και EICMA 2020

Η πανδημία του κοροναϊού έχει ήδη αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή μας, και θα συνεχίζει να το κάνει, και σίγουρα όταν όλο αυτό τελειώσει, ο κόσμος θα είναι αρκετά διαφορετικός σε πολλά επίπεδα.

Έτσι θα δούμε και τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο κόσμο να αλλάζουν, μετα από αρκετές ψηφιακές παρουσιάσεις μέσω Internet που έχουμε δει ήδη.

Η BMW κάνει την αρχή, ανακοινώνοντας επίσημα πως φέτος δεν θα πάρει μέρος στις δυο μεγαλύτερες εκθέσεις μοτοσυκλέτας στο κόσμο, της Intermot και EICMA 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

Λόγω της απρόβλεπτης εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊού και των επιπτώσεών της, η BMW Motorrad δεν θα συμμετάσχει στις δύο κορυφαίες εκθέσεις μοτοσικλέτας Intermot στην Κολωνία τον Οκτώβριο και στην EICMA στο Μιλάνο το Νοέμβριο του 2020.

Η απόφαση αυτή έγινε για να αντιμετωπίσει την αβεβαιότητα προς  το συμφέρον της μέγιστης ασφάλειας, προβλεψιμότητας και διαφάνειας, και για όλους τους συνεργάτες μας που συμμετέχουν στις διαδικασίες ανάπτυξης των εκθέσεων της BMW Motorrad,.

Η BMW Motorrad θα παρουσιάσει σε εναλλακτικές πλατφόρμες το φθινόπωρο του 2020, τα φετινά νέα μοντέλα του 2021 που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σέ παγκόσμιες πρεμιέρες.  Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θα βασίζεται όλο και περισσότερο στις δικές της μορφές και στα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας.

Έτσι, φαίνεται ότι η BMW αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα ψηφιακά της κανάλια μέσω Internet για να παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα, όπου σαφώς, εκτός από τοις ειδικές συνθήκες που έχουν παρουσιαστεί φέτος λόγω του κορωνοϊού, θα είναι πολύ λιγότερο δαπανηρές!

Ελπίζουμε αυτό να μην γίνει «μόνιμη κατάσταση»  και να μην χάσουμε την δια ζώσης παρουσίαση και της επαφής των νέων μοντέλων των εταιρειών!

Σχετικά Άρθρα