Η Aruba Ducati παρουσίασε την ομάδα WSBK 2020 – Φωτογραφίες -Video

H Aruba.it Racing παρουσίασε το νέο Ducati Panigale V4 R με το οποίο ο Chaz Davies και ο Scott Redding θα κυνηγήσουν στον τίτλο Superbike του 2020.

Μετά τις δοκιμές σε Jerez και Portimao, η ομάδα της Aruba Ducati εγκαινιάζει την σεζόν Superbike 2020 με την επίσημη  παρουσίαση της ομάδας για το 2020.

Η ομάδα του Borgo Panigale επέλεξε το ναό της ταχύτητας, την πίστα Enzo e Dino Ferrari στην Imola για την φετινή παρουσίαση της ομάδας της.

Την σεζόν του 2020 οι οδηγοί θα είναι ο Chaz Davies και ο νεοφερμένος Scott Redding που θα προσπαθήσουν να κερδίζουν τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Jonathan Rea. Για το λόγο αυτό, παρουσιάστηκε το νέο Ducati Panigale V4 R.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρόν οι Stefano Cecconi (CEO Aruba SpA και επικεφαλής ομάδας Aruba.it Racing – Ducati), Claudio Domenicali (CEO Ducati Motor Holding SpA),  Luigi Dall’Igna (Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse), Paolo Ciabatti (Αθλητικός Διευθυντής της Ducati Corse), Serafino Foti (Διευθυντής Ομάδας Aruba.it Racing – Ducati), Marco Zambenedetti (Τεχνικός Συντονιστής της SBK Ducati Corse), Daniele Casolari (Team Owner Feel Racing) και φυσικά οι δυο οδηγοί της ομάδας, Scott Redding και Chaz Davies.

Ο Scott Redding, ο οποίος μόλις κέρδισε το Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike (BSB) με το Ducati Panigale V4 R, είναι η κύρια καινοτομία της ομάδας που θα βασιστεί επίσης στη μεγάλη εμπειρία του Chaz Davies, που θα κάνει την έβδομη σεζόν του στην Ducati με μια εξαιρετική σειρά από 26 νίκες και 50 βάθρα.

Οι Scott Redding και Chaz Davies θα ξεκινήσουν τη σεζόν του World Superbike του 2020 – προγραμματισμένη στην πίστα του Phillip Island (Αυστραλία) στα τέλη Φεβρουαρίου – με το Panigale V4 Rs της ομάδας Aruba.it Racing – Ducati.

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα