Η Aprilia Racing Gresini παρουσίασε την ομάδα MotoGP για το 2021 – Video – Φωτογραφίες

Η σεζόν 2021 ξεκινά στην πίστα,  στο Losail Circuit του Κατάρ για την ομάδα Aprilia Racing Gresini.

Λίγες ώρες πριν πάει στην πίστα για τις πρώτες επίσημες δοκιμές, η πλήρης ιταλική ομάδα παρουσίασε τις νέες μοτοσυκλέτες της από το Noale – ένα ανανεωμένο -GP, με ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα λόγο του χαμού του Fausto Gresini, ο οποίος συμμετείχε σε αυτό το έργο από το ντεμπούτο του το 2015.

Στην παρουσίαση του νέου V4 ήταν οι Aleix Espargaró και Lorenzo Savadori, το ζευγάρι των αναβατών που θα επιφορτιστούν με το νέο πρωτότυπο. Μια που αντιπροσωπεύει τη φυσική εξέλιξη του έργου 2020, μια νέα αρχή που καθορίστηκε πέρυσι από το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19 που εμπόδισε την αρχική, θεμελιώδη φάση ανάπτυξης.

Όμως κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί στο τμήμα αγώνων είχαν την ευκαιρία να εργαστούν σκληρά, με στόχο να διατηρήσουν τα δυνατά σημεία που είχαν βρει την περασμένη σεζόν, εφαρμόζοντας νέες και σημαντικές καινοτομίες. Μερικά από αυτά είναι μάλλον εμφανή, όπως η επανασχεδιασμένη και πιο αποτελεσματική αεροδυναμική ή το ψαλίδι άνθρακα Τα αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι κρυμμένα «κάτω από το φέρινγκ».

The new Aprilia RS-GP21 is here!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO η παρουσίαση της ομάδας

Related Posts