Η Honda θα ανακοινώσει την μεταγραφή του Pol Espargarò για το 2021 πριν από τον αγώνα στην Jerez

Η Honda αναμένεται να ανακοινώσει την άφιξη του Pol Espargarò για το 2021 πριν από τον αγώνα στη Jerez. Η “τύχη” των Alex Marquez και Cal Crutchlow παραμένει αμφίβολη.

Η μεταγραφή του Pol Espargarò στη Honda είναι μια κίνηση η οποία, αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, έχει ήδη συζητήσει πολύ.

Όπως ανέφερε το Sky Sport MotoGP, η επίσημη ανακοίνωση από το HRC θα γίνει λίγες μέρες πριν από το Grand Prix της Jerez.
Μια επιλογή που θα αφήσει ακόμη μερικά ερωτηματικά διάσπαρτα μέσα στο ιαπωνικό γκαράζ.

Ο Pol Espargarò θα συνεργαστεί με τον Marc Marquez , ενώ ο αδερφός του Alex Marquez αναμένεται να ενταχθεί στη δορυφορική ομάδα LCR του Lucio Cecchinello. Αυτό βέβαια είναι κάτι πρωτόγνωρο αφού ο πρωταθλητής Moto2 θα φύγει από την ομάδα χωρίς καν να έχει την ευκαιρία να τρέξει έναν αγώνα. .

Στην ομάδα, της LCR Honda πρέπει να απελευθερωθεί μια θέση, πιθανώς αυτή του Cal Crutchlow, με κριτήρια τόσο την ηλικία όσο και για τους χορηγούς. Στην πραγματικότητα ο Takaaki Nakagami φέρνει μαζί του έναν σημαντικό χορηγό και συνεπώς ζωτικούς οικονομικούς πόρους για την ομάδα.

Αλλά τι σκέφτεται ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής για τον αδερφό του; Κανένα σχόλιο. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα ο Marc Marquez δεν έχει δώσει συνεντεύξεις εκτός για εμπορικούς ή για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Σίγουρα η κίνηση της Honda δεν θα είναι ευχάριστη για τον Marc Marquez και δεν αποκλείονται επιπτώσεις για το μέλλον. Αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί στον Marc μια δέσμευση άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν; Νομίζουμε πως η απάντηση είναι: κανένας.

 

Σχετικά Άρθρα