Έτοιμη για τον αγώνα των Γρεβενών η Beta Chachagias Racing Team

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα Beta Chachagias Racing αυτό το Σαββατοκύριακο για τον τρίτο και τέταρτο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος.

Με τον αγώνα των Γρεβενών να είναι διήμερος (ο πρώτος μετά από δύο χρόνια) και να έχει αυξημένη βαθμολογική βαρύτητα, η ομάδα θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει συνολικά την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Στον αγώνα των Γρεβενών, για λογαριασμό της Beta Chachagias  θα πάρουν μέρος ο Γιάννης Τρίγκας (Beta RR 430), o Αποστόλης Ζβιντερίκος (Beta RR 350) και ο Πέτρος Μπίλλης (Beta RR 390). Οι τρεις αναβάτες βρίσκονται ήδη μέσα στην πρώτη δεκάδα της Ε2 και οι μάχες που θα δώσουν αναμένονται συγκλονιστικές.

Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από κύκλο των 57km που οι αγωνιζόμενοι του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσουν τρεις φορές με εκτιμώμενη συνολική διάρκεια περίπου επτά ώρες. Χάρτη πρόσβασης για το Parc Ferme και τις δύο ειδικές διαδρομές του αγώνα (τρία περάσματα από την κάθε μία και το Σάββατο και την Κυριακή) μπορείτε να βρείτε εδώ goo.gl/Juzw53 ενώ για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν στον αγώνα αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη του θα υπάρχει μετάδοση των αποτελεσμάτων σε πραγματική ώρα από την ιστοσελίδα sportstiming.gr.

Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς στα Μεγάρων και τις Σέρρες η βαθμολογία της Ε2 έχει ως εξής:

Βαθμολογία Ε2

  1. Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha) 50
  2. Γιάννης Τρίγκας (Beta) 40
  3. Γιώργος Κοινωνάς (Yamaha) 32
  4. Γεώργιος Θεοδωρίδης (KTM) 24
  5. Μιχάλης Κόπανος (KTM) 23
  6. Λευτέρης Πανέτης (Honda) 19
  7. Αντώνης Δήμου (Honda) 17
  8. Αποστόλης Ζβιντερίκος (Beta) 15
  9. Πέτρος Μπίλλης (Beta) 13
  10. Λευτέρης Τιτιρέκης (KTM) 10

Related Posts