Φιλικό Enduro Off Road Team – Μια υποδειγματική Εντουράδα στην Αττική – Φωτογραφίες

Το Φιλικό Enduro Off Road Team που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και τις ατυχείς συγκυρίες των ημερών. IMG_0067Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους!
Οι 160+ αναβάτες της βόλτας, μιας πραγματικής εντουράδας, όπου κι αν έφτασαν, όσα χιλιόμετρα κι αν έκαναν, είναι άξιοι συγχαρητηρίων και πιστεύουμε ότι το ευχαριστήθηκαν δεόντως!

IMG_0146

Λυπούμαστε πολύ για τους φίλους από την επαρχία και τις γύρω πόλεις που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο Enduro μας, καθώς τα μπλόκα των εργατών -όσο σεβαστά κι αν είναι- μας έκαναν απίστευτη ζημιά, ακόμη και στο πλάνο ασφαλείας μας…
Στους 160 βέβαια, να προσθέσουμε καμιά 20αριά αναβάτες του Σαββάτου και άλλους 30 «εξωσχολικούς» της Κυριακής, αλλά και πολλούς πολλούς ακόμη που είχαν προηγηθεί της διαδρομής τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα – λόγω της αναβολής.

IMG_0033Ο καιρός μας έκανε τελικά το χατίρι, και η κακοκαιρία των παραμονών απλώς έφτιαξε ακόμη πιο ιδανικό το εντουροτοπίο και την διαδρομή, που περιλάμβανε από χιόνι, πολλή λάσπη, μέχρι και ποτάμια με νερό και αρκετά γλιστερά ανεβάσματα.

IMG_5149

Οι εναλλακτικές διαδρομές όμως που υπήρχαν στα δύσκολα περάσματα, βοήθησαν πολλούς στο να μην ταλαιπωρηθούν στα δύσκολα, αλλά και τους λάτρεις της περιπέτειας να προσπαθήσουν όσο περισσότερο ήθελαν στα δύσκολα ανηφορικά γλιστερά πετρωτά… Θεωρούμε ότι ως οργάνωση σταθήκαμε στο γνωστό ύψος των περιστάσεων σε κάθε επίπεδο.

IMG_0026

Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην σήμανση, την αποσήμανση και την στελέχωση της διαδρομής, στους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, στον υπεύθυνο ασφαλείας, στην γραμματεία μας, στους ενδιάμεσους κριτές μας, και στον όμορφο και άνετο χώρο του Riding School.

IMG_0101
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια.

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η SWM, η My-Track, το Papanikolakis Moto, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, το SHOCK MASTER, η KRD FOX καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα