20 April 2024
Enduro 2016ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αναβολή λόγω καιρού – Φιλικό Enduro – 17/1/2016

Αναβολή λόγω καιρού 

 Το Φιλικό Enduro Off Road Team της Κυριακής αναβάλλεται λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων στην περιοχή και δυνατών βροχοπτώσεων.

Με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την διασκέδαση των συμμετεχόντων και με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε το γεγονός καθώς παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε οργανώσει (2 ασθενοφόρα, οχήματα 4Χ4, 6 σκούπες και 20 Σαμαρείτες) θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε κόντρα στη Φύση και τις εκπλήξεις της. Άλλωστε, και ο παράγοντας «ευχαρίστηση» θα μειωθεί στο ελάχιστο κάτι που δεν είναι στους στόχους μας.

Η νέα προβλεπόμενη ημερομηνία είναι για τις αρχές Φεβρουαρίου (7 ή 14).

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά θεωρούμε την ασφάλεια πάνω από όλα.

Θα επανέλθουμε δριμύτεροι ώστε να το ευχαριστηθούμε όλοι στο έπακρο!

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η SWM, η MyTrack, το Papanikolakis Moto, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες συμμετοχές στα: www.offroadteam.grwww.dirtbike.gr

2016sanboli

=================================================================================

Δυο εβδομάδες μετά τη Πρωτοχρονιά, και αφού έχουμε συνέλθει από την γιορτινή ατμόσφαιρα και τις διακοπές, είναι καιρός να επανέλθουμε στα φυσιολογικά χωμάτινα επίπεδά μας!

filikoafisa1Έτσι, στο Off Road Team, είπαμε να ανοίξουμε την αυλαία των Φιλικών endurο για το 2016.

Στις 17 Ιανουαρίου λοιπόν, με επίκεντρο το Autofestival θα απολαύσουμε μια εντουράδα για όλα τα γούστα στα πέριξ της περιοχής, με ευκολίες και δυσκολίες, με καβάτζες και εναλλακτικές, με θεαματικά περάσματα και προκλητικά μονοπάτια, όλα σε μια μικρή ακτίνα από το Autofestival για να μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει ως θεατής, αλλά και να τα επαναλάβει όσες φορές θέλει ως συμμετέχων.

Στην διαδρομή θα υπάρχει σήμανση enduro, ενώ για όσους επιθυμούν, μπορεί να δοθεί και ίχνος GPS.

Θα υπάρχει αναμνηστικό μπλουζάκι για όλους όσους προδηλώσουν ηλεκτρονικά, αναμνηστικό δίπλωμα αλλά και ειδικές βραβεύσεις για τις παλιές μοτοσυκλέτες που θα λάβουν μέρος στην βόλτα μας, αλλά και στους βετεράνους αναβάτες που θα συμμετέχουν!

Σας περιμένουμε λοιπόν, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και βετεράνους, πρωταθλητές και βολταδόρους, σε ένα πραγματικό enduro για όλα τα γούστα και τις οδηγικές απαιτήσεις!

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η AJP motos, η My-Track, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

 Περισσότερες πληροφορίες συμμετοχές στα: www.offroadteam.gr

BS-XORHGOS

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events