Ευχαριστήτρια εκδήλωση της ομάδας Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect και του Λευτέρη Πίππου – Φωτογραφίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect  έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της για την φετινή αγωνιστική χρονιά στο Π.Π.Τ. 2017 έκλεισε με μια ευχαριστήτριο εκδήλωση, ακριβώς όπως ξεκίνησε.

Το ραντεβού για να ευχαριστήσει τους χορηγούς που την στήριξαν όλη την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, έγινε στο κατάστημα του κ. Μιχάλη Σπηλιώτη στην οδό Καλλιρρόης, το γνωστό NoLimits.

Εκεί βρέθηκαν οι περισσότεροι από τους χορηγούς, αλλά και εκπρόσωποι αυτών, όπου ο αναβάτης της ομάδας Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect ο Λευτέρης Πίππος, είχε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει κατ’ ιδίαν, αλλά και δημόσια, αφού υπήρχε πλήρη κάλυψη από τους εκπροσώπους του ειδικού τύπου, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, πράγμα που μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά!

Όντας μια χρονιά όλο ανατροπές από την αρχή της κιόλας, ξεκινώντας με την απώλεια του Αρχιμηχανικού της ομάδας κ. Βασίλη Γούλα, με αποτέλεσμα, η ομάδα να πρέπει να βρει τους νέους ρυθμούς και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο σύνολο της, χωρίς τις πολύτιμες και ουσιαστικές κατευθύνσεις του.

Όμως εργάστηκαν όλοι συλλογικά και το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια τους, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Π.Π.Τ. 2017, μιας ομάδας που βρήκε τον ρυθμό της και είναι έτοιμη για την συνέχεια.

Σε ένα απολογισμό αυτής της προσπάθειας, θα λέγαμε ότι η ομάδα εντέλει αποδείχθηκε πλήρης και λειτουργική, αφού κατάφερε την 2η θέση στο βάθρο του πρωταθλήματος!

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect, αλλά και ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους χορηγούς τους για την αμέριστη υποστήριξη, οι οποίοι για την αγωνιστική χρονιά 2017, είναι οι ακόλουθοι:

Yamaha Racing μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Valvoline που εκπροσωπείται από την εταιρεία LPC A.E., Motodirect που εκπροσωπείται από την εταιρεία Μοτοδίκτυο Α.Ε., η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά,  την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την τεχνική υποστίρηξη έχει η GOULAS racing team του κ. Βασίλη Γούλα, την εταιρεία ΣΑΜΠΑ Α.Ε., την εταιρεία ALPINESTARS η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λευτέρη Πίππου, τα φρένα είναι FERODO, οι αλυσίδες είναι DID, ενώ τα ergal γρανάζια είναι OGNIBENE της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ, την εταιρεία MP motors έκθεση αυτοκινήτων του κ. Δημήτρη Πρόιου, τα γυαλιά SPY, την εταιρεία X-lite του κ. Μπαξεβάνη, την εταιρεία PRINTWAY, την εταιρεία SP Motor Racing του κ. Μιχάλη Σπηλιώτη (MUPO, CAPIT, FABBRI, PP TUNING, REMUS, HELL, BERINGER, BIKEPLAST), το energy drink HELL, τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ, την εταιρεία PERFECT FAIRING για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, οι βαφές της μοτοσυκλέτας έγιναν από την εταιρεία Michalakelis Team, τον κ. Κώστα Περβολαράκη που ετοιμάζει το πρόγραμμα της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία e-novo.com έχει την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για όλο τον σχεδιασμό της ομάδας (paddock, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετα κ.α.), ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, είναι το περιοδικό BIKER SPIRIT, αλλά και το περιοδικό BIKEIT!.

Κλείνοντας, η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, τα μέλη της ομάδας Στάθης Κοσμίδης, Γιάννης Μαρινάκης & Λευτέρης Ρηγόπολος, ευχαριστούν θερμά, όλους τους φίλους θεατές που τους υποστήριξαν και τους ακολούθησαν για όλο το Π.Π.Τ. 2017.

Φωτογραφίες © IGF Productions

Δείτε το σχετικό Video από το ρεπορτάζ του BikerSpirit

Tab titleΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ