Έρχεται Νέα BMW G 310 RR για το 2019;

Η BMW παρουσιάζει μια «BMW G 310 RR» στις Ημέρες Motorrad στην Ιαπωνία

Η γερμανική μάρκα εξέπληξε με μια BMW G 310 RR στις Ημέρες BMW Motorrad που πραγματοποιήθηκαν στην Ιαπωνία. Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά το γεγονός ότι αυτή η μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε σε μια επίσημη εκδήλωση υποδηλώνει ότι το supersport 300 είναι πολύ κοντά.

Πρόκειται για μια BMW G 310 RR. Κανένας από την εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα για κυκλοφορία αυτού του μοντέλου, αν και το γεγονός ότι βρίσκεται σε επίσημη εκδήλωση της ίδιας της εταιρείας (BMW Motorrad Days) υποδηλώνει ότι το μικρό supersport μπορεί να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.

Τι κάνει αυτή η μοτοσικλέτα στο event αυτό; Θεωρητικά, είναι μια παρουσίαση ενός πρωτότυπου της BMW με fairings από ανθρακόνημα.

Φαίνεται ότι η BMW έχει ήδη σκεφτεί να βγάλει τη νέα της BMW G 310 RR στον κόσμο των Supersport 300, όπου θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον να το δούμε.

Είναι δύσκολο να το πούμε με σιγουριά, αλλά μπορείτε να βρείτε ορισμένες ομοιότητες μεταξύ αυτής τη μοτοσυκλέτας, της υποτιθέμενης BMW G 310 RR και της TVS Apache RR, όπως οι τροχοί ή οι αναρτήσεις. Ωστόσο, το fairing θυμίζει άμεσα το BMW S 1000 RR (δείτε εδώ και εδώ >>>).

Ελπίζουμε να δούμε τη νέα BMW G 310 RR 2019 στην INTERMOT ή στην EICMA kai να είναι ανάμεσα στις εννέα νέες μοτοσυκλέτες που περιμένουμε από την BMW για το 2019!

Σχετικά Άρθρα