Επιτυχημένη και πάλι η παρουσία της Wolf-Racing στα Μέγαρα!

Επιτυχιών συνέχεια λοιπόν για τους αναβάτες που υποστηρίζουμε στον τομέα των αναρτήσεων.

143956-99-POLITHSΣτην κατηγορία SS600 ο Κώστας Πολίτης  μετά από πτώση που προκλήθηκε από συναθλητή του σηκώθηκε και τερμάτισε στην 2η θέση.

181545-27-PARASKEUOPOULOS

Στην κατηγορία STK1000 ο Χάρης Παρασκευόπουλος σπάζοντας για μια ακόμα φορά τα χρονόμετρα κατέκτησε την 1η θέση.

Αμφότεροι είχαν την pole position..

Και οι δύο αναβάτες διεκδικούν το φετινό τίτλο και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμονή τους όσο και την πραγματικά επαγγελματική τους συμπεριφορά.
151612-148-PARASKEYAS
Σχόλιο Γιώργου Παρασκευά:  «Έχουμε εμπλακεί εδώ και 3 έτη στον ΠΠΤ με την αποκλειστική διάθεση των αναρτήσεων ANDRENI GROUP/OHLINS & KTECH

δύο εταιριών που διαπρέπουν παγκοσμίως στον τομέα τους όντας στην κορυφή. Θέλαμε εξαρχής να φέρουμε  νωπή τεχνολογία στο ΠΠΤ κάτι το οποίο είδαμε ό’τι έλειπε από το χώρο, και βρήκαμε την εφαρμογή της στο πρόσωπο εξαιρετικών αθλητών  έτσι ωστε να μπορέσουμε να πάμε ενα βημα παραπέρα τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεδομένου λοιπόν των γενικών καταστάσεών θα μπορούσαμε να πούμε ό’τι αυτό επιτευχθεί με κόπο και επιμονή κάτι το οποίο άλλωστε μας χαρακτηρίζει και ως κατάστημα.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Κο Σκαφίδα και τον εξαίρετο  οδηγό του,τόσο  για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα μας, όσο και για την φιλία του,αλλά και τον Κο Πολίτη με την ομάδα του επίσης για την εμπιστοσύνη του.

Εμείς θα συνεχίσουμε να συμμετάσχουμε ως οδηγοί αντλώντας πληροφορίες και βοηθώντας τους οδηγούς μας για τις προκλήσεις που έπονται! »

Related Posts