Επιστολή Συγγνώμης από τον Νίκο Λυρίου για περιστατικό στον αγώνα Motocross της Χαλκίδας  

Ένα άτυχες περιστατικό έγινε κατά την πρώτη ημέρα του 3ου αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross στην Χαλκίδα.

Στον προκριματικό αγώνα της MX1 ο Νίκος Λυρίου είχε μια επαφή με τον Τουρατζίδης στον τελευταίο γύρο με αποτέλεσμα να πέσει  και να χτυπήσει στον τραυματισμένο του ώμο.

Μετά το τέλος του αγώνα και στον χώρο των πιτ ο Λυρίου υπήρξε ένα άσχημο επεισόδιο με λογομαχίες και άσχημα ξεσπάσματα του Λυρίου κατά του Τουρατζίδη και για το λόγο αυτό ο Λυρίου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη με την παρακάτω επιστολή.

«Προς όλους τους φίλους και αθλητές του motocross,

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου, τόσο στον συναθλητή μου για την ανάρμοστη απαράδεκτη και  ανεπίτρεπτη ενέργεια μου όσο και από την εταιρία που τον υποστηρίζει. Καθώς και από την εταιρία μου KTM θα ήθελα  να ζητήσω επισης συγνώμη γιατί η συμπεριφορά αυτή δεν συναδη με το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι που προωθεί. Λυπάμαι πολύ γι αυτό το συμβάν και για την εικόνα που βγήκε προς τα έξω για το πρόσωπο μου, αφού όσοι με γνωρίζουν καλά , ξέρουν πως δεν είμαι τέτοιος χαραχτήρας. Ήταν ένα άσχημο συμβάν στη λάθος χρονική στιγμή. Με καθαρό μυαλό και αφού έχω ηρεμήσει , συνειδητοποιώ πως έκανα μια άσεμνη πράξη για την οποία έχω μετανιώσει και δεν θα ήθελα να κριθεί το υπόλοιπο της καριέρας μου από ένα μεμονωμένο γεγονός.

Με εκτίμηση,
Νίκος Λυρίου.»

 

Διακοπή συνεργασίας της ΚΤΜ SEE με τον Νίκο Λυρίου

Σχετικά Άρθρα