Επίσημο: Η ένσταση του Iannone απορρίφθηκε, και ισχύει η ποινή τέσσερα χρόνια αποκλεισμού

Η μόλυνση των τροφίμων που επικαλέστηκε στην του ο Ιταλός οδηγός δεν ήταν αρκετή για να συμφωνήσει το TAS μαζί του. Τώρα η Aprilia θα πρέπει να αναζητήσει έναν αντικαταστάτη.

Η μόλυνση των τροφίμων που επικαλέστηκε ο Andrea Iannone προς υπεράσπιση του εναντίον του TAS δεν ήταν αρκετή για να συμφωνήσουν μαζί του και ο αναβάτης της Aprilia στο τιμωρήθηκε με τέσσερα χρόνια για θετική δοκιμή για στεροειδή σε έλεγχο κατά του στις 3 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του GP της Μαλαισίας.

Η αντίθετη ανάλυση που πραγματοποιήθηκε ένα μήνα αργότερα αποδείχθηκε επίσης θετική, παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός αρνήθηκε επίμονα ότι είχε λάβει απαγορευμένη ουσία, μια θεωρία που υποστήριξε το εργοστάσιό του μέχρι την ανώτερη περίπτωση του Ανώτατου Δικαστηρίου Διαιτησίας.

Ο Iannone έχει ήδη κάνει ουσιαστικά ένα έτος ποινής επειδή έχει τεθεί σε αναστολή από τις 17 Σεπτεμβρίου πέρυσι και αυτή τη σεζόν έχει αντικατασταθεί στην Aprilia από τον οδηγών δοκιμών, Smith , μέχρι το προηγούμενο GP, οπότε την θέση πήρε ο .

Η Aprilia περίμενε αυτή την απόφαση για να δει ποιος θα είναι ο ομόσταυλος του Aleix το επόμενο έτος. Τώρα θα παραμένουμε να δούμε αν θα δώσουν στον Savadori την θέση ή θα πάνε για Dovizioso ή Crutchlow, που είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή .

Related Posts