Επίσημη παρουσίαση της νέας Africa Twin στην Ελλάδα – Video – Φωτογραφίες

Με ανυπομονησία περιμέναμε την επίσημη παρουσίαση της νέας Africa Twin στην Ελλάδα από την Honda.

AFRICA-TWIN-PRESENTATION-GREECE_0008

Η νέα Honda CRF 1000L Africa Twin βρίσκετε επίσημα στην Ελλάδα, αρκετές ημέρες, και οι επίσημοι ντίλερ της Honda είχαν τις νέες Africa Twin και διοργάνωναν test ride με τους μελλοντικούς πελάτες τους, και εκείνοι με την σειρά τους γέμισαν το Facebook με φωτογραφίες από την βόλτα τους με το Africa Twin.

AFRICA-TWIN-PRESENTATION-GREECE_0054

Ήρθε η ώρα για την επίσημη παρουσίαση στους δημοσιογράφους, που έγινε την Δευτέρα 7 Μαρτίου σε παραλιακό ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου αλλά και μέσα ήταν στημένες αρκετές Africa Twin που μας περίμεναν να της εξερευνήσουμε.

Video

Εμείς πρώτη φορά είχαμε δει την νέα CRF 1000L Africa Twin από κοντά στην έκθεση της EICMA 2015 στο Μιλάνο το Νοέμβριο που μας πέρασε, και έτσι δεν περιμέναμε να δούμε κάτι άγνωστο. Αυτό που θέλαμε να μάθουμε, από επίσημα χείλη, είναι τις λεπτομέρειες που όλοι ρωτάνε, τις εκδόσεις που θα έρθουν στην Ελλάδα, τον εξοπλισμό που θα διαθέτει, τα αξεσουάρ και τον έξτρα εξοπλισμό, τους χρωματισμούς και βέβαια το βασικό, τις τιμές της, αλλά κυρίως να την οδηγήσουμε.

AFRICA-TWIN-PRESENTATION-GREECE_0105

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Γιώργος Παππάς Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Honda με το καλωσόρισμα και την παρουσίαση του προγράμματος της παρουσίασης, στην συνεχεία το λόγο πηρέ ο τεχνικός διευθυντής οπού μας έκανε αναλυτική ενημέρωση, ξεκινώντας από την ιστορία της Africa Twin στους αγώνες, πίσω στα χρόνια του Rally Dakar, και τις νίκες της Honda και του Africa, μια ένδοξη ιστορία που δημιούργησε μια μοτοσυκλέτα θρύλο που αγαπήθηκε πολύ σε όλο το κόσμο.

AFRICA-TWIN-PRESENTATION-GREECE_0019

Μετά από πολλά χρόνια η Honda αποφάσισε να επαναφέρει το όνομα Africa Twin με μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα μία True Adventure, τα δυο πρόσωπα του Ιανού όπως την χαρακτηρίζει η Honda, μια μοτοσυκλέτα που πάει παντού, “Go anywhere” έτσι θα προμοτάρει η Honda την νέα  Africa και από ότι δείχνει μάλλον έχει δίκιο, αφού βλέποντας τις διαστάσεις των τροχών 21, εμπρός και 18 πίσω, σε προδιαθέτει για κάθε είδους έδαφος.

Παρουσιαστήκαν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες της νέας CRF 1000L Africa Twin , μια μεγάλη CRF όπως την χαρακτήρισε ο υπεύθυνος της Honda.

AFRICA-TWIN-PRESENTATION-GREECE_0015

Ένα σημαντικό κομμάτι της παρουσίασης ήταν οι τιμές.
H Αρχική Ενδεικτική τιμή είναι :
Standard έκδοση: 13,990€
Standard έκδοση + special color: 14,290€
Με ABS: 14,690€
Με ABS + special color: 14,990€
Με ABS/DCT: 15,990€
Με ABS/DCT + special color: 16,290€

AFRICA-TWIN-PRESENTATION-GREECE_0232

Όλοι περίμεναν να οδηγήσουν, και η Honda είχε φροντίσει για αυτό, αφού εννέα ολοκαίνουρια CRF 1000L Africa Twin περίμεναν τους δημοσιογράφους να τα οδηγήσουν σε μια βόλτα 50 περίπου χιλιομέτρων στο Σούνιο!

Τις τεχνικές λεπτομέρειες καθώς και με όλα τα στοιχεία αλλά και τις εντυπώσεις μας από την Africa Twin θα τα διαβάσετε σε επόμενο άρθρο τεστ review αφού από την παρουσίαση εμείς φύγαμε με μια  Africa Twin, για να την δοκιμάσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα και να σας μεταφέρουμε την γνώμη μας με πολλές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και φυσικά βίντεο. Μείνετε Συντονισμένοι !

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα