Εκπληκτική νίκη Dovizioso που συνεχίζει την κυριαρχία της Ducati στο Red Bull Ring

Μια εκπληκτική νίκη σε έναν ένα εκπληκτικό αγώνα πήρε ο οδηγός της Ducati, Andre Dovizioso κερδίζοντας την μάχη σώμα με σώμα που έδωσε σχεδόν σε όλο τον αγώνα με τον Marc Marquez!

O Dovizioso πήρε την νίκη στην τελευταία στροφή με μια εκπληκτική προσπέραση, αφήνοντας τον Marquez στην δεύτερη θέση, και επέστρεψε το χαμόγελο στη Ducati σε μια πίστα όπου είχε την “υποχρέωση” να κερδίσει!

Μια εκπληκτική μονομαχία που τους έφερε μπροστά δυο τους κάνοντας διαφορά από τον τρίτο περίπου 6 δευτερόλεπτα!

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο εκπληκτικός rookie Fabio Quartararo με το πρώτο Yamaha, οπού οδήγησε τον αγώνα στους πρώτους γύρους μετά από μια εκκίνηση που ήταν δύσκολη για τους οδηγούς μπροστά! O Quartararo κατάφερε και πήρε το τρίτο του βάθρο φέτος, φέρνοντας την Yamaha στην ψηλότερη θέση σε αυτή την πίστα!

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Valentino Rossi σε έναν μοναχικό αγώνα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ πίσω του στην 5η θέση τερμάτισε ο ομόσταυλός του, Maverick Vinales, κάνοντας 3 τα Yamaha στην κορυφαία πεντάδα για πρώτη φορά σε αυτή την πίστα!

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε το πρώτο Suzuki με τον Alex Rins!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Pecco Bagnaia με το δορυφορικό Ducati, ενώ στην 8η θέση τερμάτισε το πρώτο KTM της δορυφορικής ομάδας με τον Miguel Oliveira!

Στην 9η θέση τερμάτισε ο δεύτερος εργοστασιακός οδηγός της Ducati, μπροστά από τον Franco Morbidelli που συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα!

Πτώσεις είχαν οι Miller ενώ ήταν στην 4η θέση, ο Crutchlow που χτύπησε πάνω στον Espargaro, ο Tito Rabat και ο Syahrin!

 

 

Δείτε Σχετικά άρθρα