Έγινε η παρουσίαση της Ducati Team MotoGP 2017 – Video – Φωτογραφίες

Έγινε σήμερα Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, η παρουσίαση της Ducati Team MotoGP 2017 με τους Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso.

Η παρουσίαση έγινε στο εργοστάσιο της Ducati, στο Borgo Panigale κοντά στην Μπολόνια. Η παρουσίαση μεταδόθηκε ζωντανά στην ιστοσελίδα της Ducati και όλων τα βλέματα ήταν καρφωμένα περιμένοντας να δούμε για πρώτη φορά τον Jorge Lorenzo ντυμένο στα κόκκινα!

Η παρουσίαση ακολούθησε το γνωστό μοτίβο, με συνεντεύξεις, από το αφεντικό της Ducati, Claudio Domenicali, τον επικεφαλής της Ducati Corse, Gigi Dall’Igna, όπου μίλησε για την νέα μοτοσυκλέτα της Ducati και τους Paolo Ciabatti και Davide Tardozzi, καθώς και από τους αναβάτες, Jorge Lorenzo και τον Andrea Dovizioso, πάνω στις μοτοσυκλέτες τους.

Η εμφάνιση των μοτοσυκλετών δεν διαφέρει πολύ από την περσινή, εκτός του δεν έχει πλέον φτεράκια αφού έχουν καταργηθεί!

Φυσικά η τελική μορφή των μοτοσυκλετών, όπως το φερινγκ και ο σκελετός θα έχουν οριστικοποιηθεί και θα τα δούμε στις πρώτες επίσημες δοκιμές, η στον πρώτο αγώνα του Qatar, αφού ακόμα δεν έχουν περάσει από την τελική έγκριση!

Ο Jorge Lorenzo σαν αναβάτης της Ducati πλέον είπε για την GP17 που δοκίμασε : «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Η GP17 μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Ενώ περίμενα να είναι αγρία και ιδιότροπη, τελικά ήταν μια θετική αλλαγή για μένα. Η σταθερότητά της είναι απίστευτη, την ελέγχεις εύκολα τόσο στις ευθείες όσο και στις στροφές. Ήταν έκπληξη για μένα.» Για την νέα χρονιά είπε «Όταν είσαι Πρωταθλητής θέλεις να το επαναλάβεις και αυτό θέλω να κάνω με την Ducati. Είναι δύσκολο, αλλά αν είμαστε δυνατοί θα μπορούμε να ανεβαίνουμε στο βάθρο. Είμαι υπερήφανος που ανήκω σ τη μεγάλη οικογένεια της Ducati, και για την αγάπη που μου δείχνεται. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.»

Η νέα αγωνιστική χρόνια και για την Ducati ξεκίνησε!

Αν θέλετε να δείτε όλη την παρουσίαση μπορείτε στο παρακάτω βίντεο.

WordPress Gallery Extra
Δείτε Σχετικά άρθρα