Έγινε η Παρουσίαση της Pramac Racing Team MotoGP για το 2021 – Φωτογραφίες – VIDEO

Η Pramac Racing Team MotoGP ξεκίνησε σήμερα μια νέα «περιπέτεια» στη χρονιά της εικοστής συνεχόμενης σεζόν της στο MotoGP.

Η ομάδα του Paolo Campinoti θα αγωνιστεί με ένα ζευγάρι οδηγών φέτος, τον έμπειρο Γάλλο Johann και τον rookie Ισπανό .

Ο Johann Zarco, είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία , και ο Ισπανός Jorge Martin – Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Moto3

Για τον Zarco αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία, που δεν θέλει να  χαθεί, αφού η ομάδα Pramac είναι στην πραγματικότητα μια δομή που συνδέεται στενά με την Ducati και ο Γάλλος θα έχει υλικό πρώτης ποιότητας. Θα μπορούσε να είναι η «εκτόξευση» για πιθανή προσγείωση στην επίσημη ομάδα.

Ο Martin, από την άλλη πλευρά, είναι αρχάριος, (rookie) αλλά ο Ισπανός είναι ταλαντούχος και θα προσπαθήσει να το αποδείξει ακόμη και στην Κορυφαία κατηγορία

Και οι δύο αναβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους την «εργοστασιακή» έκδοση του .

Johann Zarco: «Ήταν ένας μακρύς χειμώνας και ανυπομονώ να φτάσω στο Κατάρ και να αρχίσω να δουλεύω με την ομάδα. Είναι καταπληκτικό το πώς έχει ήδη δημιουργηθεί ένα δυνατό συναίσθημα με την Pramac Racing χωρίς να είχα την ευκαιρία να είμαι μαζί τους πριν, σε αυτό βρίσκω ένα υπέροχο σημείο εκκίνησης για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλά από την πρώτη μέρα.»

«Έχω μεγάλο κίνητρο, εκμεταλλεύτηκα το χειμερινό διάλειμμα για να προπονηθώ σκληρά, το επίπεδο κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ψηλό και πρέπει πάντα να βελτιώσεις αν θέλεις να συμβαδίζεις με τους άλλους. Θα κάνω ό, τι καλύτερο γνωρίζω, εγώ έχω τα σωστά πράγματα για να πάρουμε μεγάλη όλοι ικανοποίηση.»

Jorge Martin: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος, αυτό είναι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Έχω εργαστεί σκληρά με τα χρόνια για να επιτύχω αυτόν τον στόχο και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος για να ξεκινήσω αυτήν την περιπέτεια με την Pramac Racing να οδηγώ ένα Ducati. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στο Κατάρ, όπου θα εργαστούμε σκληρά από την πρώτη μέρα για να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί το συντομότερο δυνατό »

Paolo Campinoti (Διευθύνων Σύμβουλος της Pramac Racing): «Ο στόχος για φέτος θα είναι να επιβεβαιώσουμε τον εαυτό μας σε πολύ σημαντικά επίπεδα μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα που αποκτήθηκαν στο τελευταίο πρωτάθλημα. Το 2021 θα είναι μια πολύ σημαντική σεζόν για εμάς, στην πραγματικότητα, θα είναι η επέτειος των 20 ετών της Pramac Racing στο MotoGP, ένας στόχος που με γεμίζει με υπερηφάνεια, ικανοποίηση και ευτυχία.»

«Το 2020 έδειξε πόσο η σκληρή δουλειά σχετίζεται με τον μεγάλο επαγγελματισμό της ομάδας που μπορεί να αποπληρώσει όλες τις προσπάθειες και τις θυσίες που έχουν γίνει. Ξεκινάμε τη σεζόν με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον τελευταίο, αλλά με δύο νέους αναβάτες στους οποίους πιστεύω ακράδαντα, τον Johann Zarco και τον Jorge Martin, και ελπίζω ότι θα επιτύχουμε υπέροχους στόχους.»

Francesco (Διευθυντής ομάδας): «Αντιμετωπίζουμε αυτή τη σεζόν με μεγάλη πεποίθηση. Για πρώτη φορά, τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν, θα είμαστε στο αρχικό πλέγμα με δύο νέους αναβάτες και πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Αυτό αποτελεί για εμάς μια συναρπαστική πρόκληση που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό. Είμαστε εξαιρετικά πεπεισμένοι για τις δυνατότητες των Johann και Jorge και γνωρίζουμε ότι θα δώσουν το καλύτερο δυνατό για να μας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση, ενσωματώνοντας το πνεύμα της εργασίας και της θυσίας που διακρίνει την Pramac Racing.»

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related Posts