Διπλό Βάθρο για την Yamaha Tsokos Racing στον 4ο αγώνα του ΠΠΤ

Με τον 4ο αγώνα κατά σειρά για το Π.Π.Τ. 2015 να λαμβάνει χώρα στην πίστα των Μεγάρων, το Σαββατοκύριακό 12-13 Σεπτεμβρίου, η ομάδα της Yamaha Tsokos Racing είναι εκεί, έτοιμη καθ’ όλα, με τους αναβάτες της Λάμπρο Τσώκο και Λέανδρο Ντότσικα, για την συνέχεια των προσπαθειών τους.

2015-09-13-10.30.00

Η προετοιμασία των οδηγών μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πάλι, όπου από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, τόσο ο Λάμπρος όσο και ο Λέανδρος, προετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσαν να καταφέρουν και σε αυτόν τον αγώνα.

Στα δεύτερα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, ο Λάμπρος Τσώκος καταφέρνει να πετύχει τον καλύτερο χρόνο, και παράλληλα έχει την pole position, με χρόνο 1:02.429” ενώ ο Λέανδρος καταφέρνει να πετύχει την 3η θέση στην σχάρα εκκίνησης με χρόνο 01:03.502”!

2015-09-13-12.52.16

Κυριακή πρωί, στο πρωινό warm-up οι οδηγοί τεστάρουν τις ρυθμίσεις τους ουσιαστικά, προκειμένου να είναι αξιόμαχοι για τον αγώνα. Έτοιμοι οι οδηγοί της Yamaha Tsokos Racing, Λάμπρος & Λέανδρος, παίρνουν τις θέσεις τους στην σχάρα εκκίνησης, τα φώτα σβήνουν, οι οδηγοί ξεκινούν και η αγωνία κορυφώνεται. Ο Λάμπρος Τσώκος μαζί με τον Μάκη Σιφναίο, στίβουν πρώτοι, όπου ξεκινάει μια μάχη μεταξύ τους, ρόδα με ρόδα, μέχρι τον 12ο γύρο, εκεί ο Μάκης περνάει μπροστά από τον Λάμπρο για ένα γύρο, για να τον ξαναπεράσει ο Λάμπρος στην συνέχεια. Από εκεί και μετά ο Λάμπρος αυξάνει συνεχώς την διαφορά μεταξύ τους, ενώ όταν προσπερνούν τους τελευταίους οδηγούς, πλέον η διαφορά τους μεγαλώνει ασύμμετρα για τον Μάκη. Πιό πίσω ο Λέανδρος έχει δώσει την δική του μάχη με τον Γιώργο Κίτσο για την 3η θέση, ενώ μόλις καταφέρνει ο Λέανδρος να περάσει τον Γιώργο Κίτσο, στον επόμενο γύρω ο Κίτσος έχει μια έξοδο που του στερεί την δυνατότητα να συνεχίσει τον αγώνα. Έτσι πλέον οι οδηγοί της ομάδας Yamaha Tsokos Racing, Λάμπρος Τσώκος και Λέανδρος Ντότσικας, φτάνουν στην καρώ σημαία τερματισμού, που τους βρίσκει στην 1η και 3η θέση αντίστοιχα! Ότι καλύτερο για την ομάδα, να έχει και τους 2 οδηγούς της στο βάθρο, για ακόμα μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα!

001

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing οι αναβάτες, οι μηχανικοί και όσοι τους στηρίζουν, έκαναν το καλύτερο δυνατή προσπάθεια τους και σε αυτό τον αγώνα, με φανερή την ικανοποίηση τους από το αποτέλεσμα και για τους δύο αναβάτες τους Λάμπρο και Λέανδρο, δηλώνουν ότι έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος 2015 ενώ θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους υποστηρικτές τους στο φετινό πρωτάθλημα και να υποσχεθούν ότι θα συνεχίσουν δυναμικά μέχρι την ολοκλήρωση του!

2015-09-13-16.44.36

Οι χορηγοί της ομάδας είναι: PERISTERAS ελαστικά, DUNLOP ελαστικά, Castrol λιπαντικά, Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, SHOEI-IXS-SIDI-ΤΖΟΡΤΖΩΠΟΥΛΟΣ κράνη-φόρμες-μπότες, CL BrakesNGKOSTPART φρένα, AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, MOURATIS-GP φαίρινγκ, RACE TECH εξατμίσεις, VGR Team Γεωργακόπουλος αναρτήσεις, TeamBoustas.net με τον Γιάννη Μπούστα, AD impresion αυτοκόλλητα, την e-novo.gr για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας, αλλά και την superbmotos.com για τον σχεδιασμό ομάδας και μοτοσυκλέτας, καθώς και τον καινούργιο χορηγό τους, Physioλύσις φυσικοθεραπευτήριο. Φυσικά δεν ξεχνάμε τους χορηγούς επικοινωνίας, τα περιοδικά MOTO & Biker Spirit.

2015-09-13-13.22.17

Παρ’ όλα τα σημεία των καιρών που διανύουμε, η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θα παραμείνει έτοιμη για την συνέχεια  του Πρωταθλήματος και εύχεται σε όλους όσους εμπλέκονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό που αγαπάμε και που μας δίνει ενέργεια και χαρά!

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα