Διαρροή εκπληκτικού VIDEO του νέου Suzuki Hayabusa σε δράση

Είμαστε άλλη μια μέρα πιο κοντά στην αποκάλυψη του Suzuki Hayabusa του 2021 – ένα γεγονός που σηματοδοτεί την είσοδο της τρίτης γενιάς αυτής της υπερ-μοτοσικλέτας θρύλου.

Η επίσημη παρουσίαση θα γινει στις 5 Φεβρουαρίου μέσω ενός ειδικού event που ονομάζεται «Suzuki Motorcycle Global Salon», μια νέα εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τη μάρκα για να γνωρίζει ο κόσμος τις μοτοσικλέτες Suzuki από έναν υπολογιστή.

Λεπτομέρειες και εικόνες συνεχίζουν να διαρρέουν για αυτό το νέο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης του παρακάτω VIDEO, το οποίο μας δίνει την πρώτη μας καθαρή ματιά στο Hayabusa σε δράση.

VIDEO

Το Video το εντόπισε για πρώτη φορά το site MaxxMoto, και μπορούμε να δούμε ότι η μοτοσυκλέτα μοιάζει με τη διαρροή που είδαμε πριν από μερικές ημέρες.

Η συνολική εμφάνιση του νέου μοντέλου είναι αναμφισβήτητα Hayabusa, αλλά μπορούμε να δούμε ότι η Suzuki έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία από το τρέχον GSXR-1000 στη φάτσα.

Προσθέτοντας σε αυτό, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την αεροδυναμική σχεδίαση στη νέα Hayabusa, οι οποίες πιθανώς παρέχουν καλύτερη ψύξη στο  κινητήρα, αλλά θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν στην υψηλή ταχύτητα ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής τους.

Δεν θα χρειαστεί να υποθέσουμε ή να μαντέψουμε για πολύ περισσότερο ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την Παρασκευή.

Η Suzuki ανακοίνωσε το νέο Hayabusa του 2021 και την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης με ένα Video Teaser

WordPress Gallery Extra

Related Posts