Αποτελέσματα Αγώνα 1ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross BMU στα Γιαννιτσά

Ο πρώτος αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Motocross 2018 που έγινε στην πίστα των Γιαννιτσών (Ταλαμπά) με 27 Ελληνικές συμμετοχές, πέρασε στην ιστορία!

Ο Έλληνας οδηγός που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ήταν ο Μάριος Κανάκης, στην κατηγορία ΕΜΧ85 με δυο νίκες (1-1)!

Στην κατηγορία MX1 νικητής ήταν ο Ρουμάνος ADRIAN RADUTA με δυο νίκες. Ο πρώτος Έλληνας αναβάτης ήταν ο Κυριάκος Κόττης στην 5η θέση, ενώ ο Δημήτρης Μπαξεβάνης ήταν 7ος ενώ ο Γιάννης Τουρατζίδης που ειχε κάνει τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας στον πρώτο αγωνα τερμάτισε 15ος ενώ στον 2ο δεν πήρε μέρος καθόλου!

Στην κατηγορία MX2 νικητής ήταν ο Βούλγαρος MICHAEL IVANOV με δυο νίκες (1-1), ενώ στην 2η θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Νίκος Λυρίου με δυο δεύτερες θέσεις (2-2) και Αλέξανδρος Γεωργαντάς με δυο τρίτες θέσεις (3-3)!
Ο Αντώνης Σάγμαλης τερμάτισε στην 6η θέση, ο Σωτήρης Παπάς στην 8η θέση, ο Χρηστός Τομαράς στην 10η, ο Στάθης Φυσέκης στην 11η, ο Βαγγέλης Βογιατζής στην 13η θέση, ο Απόλλωνας Συναπίδης στην 17η θέση, ο Ανδρέας Καρασάβας στην 18η και ο Στέλιος Σκορδάς στην 20η θέση.

Στην κατηγορία ΕΜΧ65 νικητής ήταν ο Zoctan Ordog, με τον Σωτήρη Φωτακη να είναι 6ος, τον Δημήτρη Γανωτή 8ο τον Γιάννη Καλογιαννιδη 12ο και τον Ιάκωβο Παπαδόπουλο στην 14η θέση.

Στην κατηγορία ΜΧ νικητής ήταν ο Βούλγαρος MARTIN TODOROV με δυο νίκες (1-1), με δεύτερο τον επίσης Βούλγαρο JULIAN RAICHEN (2-2), ενώ τρίτος ήταν ο Έλληνας οδηγός Άγγελος Συμεωνίδης με δυο τρίτες θέσεις (3-3).

Στην κατηγορία MXV που γίνεται μαζί με την MX, νικητής ήταν ο Βούλγαρος YANKO ZOKOV, ενώ δεύτερος ο Έλληνας οδηγός, Τσομπάνογλου Ευγένειας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα

Related Posts