Άνοιξε το νέο Central Store της KTM!

Η νέα μοτοσικλετιστική σεζόν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ειδικά για όσους ονειρεύονται να αποκτήσουν μια μοτοσικλέτα, της γκάμας των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η K-Motors South East Europe.

Η Ελληνική εταιρεία άνοιξε ένα νέο κατάστημα στο οποίο εκτίθενται οι μοτοσικλέτες των εταιριών KTMGAS αλλά και αυτές της BAJAJ.

Τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες πλαισιώνει μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν πλήρη εξοπλισμό για κάθε αναβάτη, πολλά αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα, αλλά και αμέτρητα διακοσμητικά, «έξυπνα» επιλεγμένα για κάθε φίλο των δύο τροχών.

Η νέα διεύθυνση του KTM Central Store είναι Λ.Φιλαδελφείας 161, 136 71, Αχαρνές, με πολύ εύκολη πρόσβαση από την Έξοδο 7 της Αττικής Οδού. Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι 210 5540 640, ενώ το email επικοινωνίας είναι το [email protected]

Μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τις αφίξεις των νέων μοντέλων, τις διαθέσιμες μοτοσυκλέτες test ride και να μάθετε τα τελευταία νέα των εταιριών στην επίσημη σελίδα του καταστήματος στο Facebook.

Related Posts