Ανέστης Ράδος,  Φραγκίσκος Ζούνης και Μάριος Κανάκης δεν θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2021

Ακολουθώντας και υποστηρίζοντας την απόφαση της KTM South East Europe, που με επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησε από τους αγώνες της ΑΜΟΤΟΕ για το 2021, οι τρεις οδηγοί   Ανέστης Ράδος, Φραγκίσκος Ζούνης και Μάριος Κανάκης, αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2021.

Την απόφαση της αποχής τους κοινοποίησαν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτια,  παρόλο που η  KTM SEE δεν τους δέσμευσε και τους έχει δώσει την επιλογή σ να αγωνιστούν αν το επιθυμούν.

Ο Μάριος Κανάκη και ο Ανέστης Ράδος θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Motocross το 2021.

Ανέστης Ράδος

#Mx97👻🇬🇷 Ακολουθώντας την γραμμή της ομάδας μου @ktm_southeasteurope @husqvarna_greece θα ήθελα να ανακοινώσω την Αποχή μου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ2021… Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν🙏 Ο στόχος μας για την φετινή χρόνια η συμμετοχή σε Αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος💯🏁

Φραγκίσκος Ζούνης

Υποστηρίζοντας την απόφαση της KTM South East Europe δεν θα συμμετάσχω στο φετινό πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου που με στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια που κάνω.

Μάριος Κανάκης

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως φέτος δεν θα συμμετέχω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και θα υποστηρίξω την ομάδα μου. Καθώς για την φετινή χρονιά στόχος μου είναι να ακολουθήσω το βαλκανικό πρωτάθλημα και κάποια πανευρωπαϊκά και ως προετοιμασία για το παγκόσμιο. Ευχαριστώ πολύ.”

 

Η KTM SEE αποχωρεί από τους Ελληνικούς αγώνες του 2021

Related Posts