ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και ο αγώνας MotoGP στο Mugello, συνεχίζοντας το ντόμινο των αναβολών!

Λόγω της έκρηξης του κορωνοϊού, αναβάλλεται ο αγώνας στην Ιταλία, όπως και στη Καταλονία όπως είχαμε γράψει μετά την ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης.

Το ημερολόγιο MotoGP εξακολουθεί να αλλάζει. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προκαλεί σχεδόν καθημερινές αλλαγές. Έτσι σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για τους δυο αγώνες, σε Ιταλία και Ισπανία:

Η FIM, η IRTA και η Dorna Sports με λύπη ανακοινώνουν την αναβολή του αγώνα στην Ιταλία στην πίστα του  που ήταν προγραμματισμένος να γίνει από την  29 έως τις 31 Μαΐου και του αγώνα στην Ισπανία στην πίστα της από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου. 

Η συνεχιζόμενη πανδημία του  κορωνοϊού μας υποχρέωσε τον εκ νέου προγραμματισμό των δυο αγώνων.

Δεδομένου ότι η κατάσταση παραμένει σε κατάσταση συνεχούς εξέλιξης, δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν νέες ημερομηνίες για αυτά τα Grands Prix, καθώς και για τους πρόσφατα αναβληθέντες αγώνες του Γαλλικού GP, και του Ισπανικού GP, μέχρι να καταστεί σαφέστερο πότε ακριβώς θα είναι δυνατό να διεξαχθούν αυτοί οι αγώνες. Ένα αναθεωρημένο ημερολόγιο θα δημοσιευθεί το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι θα συμβεί σε αυτή τη σεζόν MotoGP. Οι αγώνες GP του Austin και του  Termas de Río Hondo έχουν αναβληθεί, οι αγώνες της Jerez, του , του Mugello και της Catalunya έχουν αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ίσως να μην έχουμε τελικά αγώνες MotoGP φέτος, όπως είπε για πρώτη φορά το αφεντικό της Dorna (δείτε εδώ >>)

Related Posts