Ανανεωμένη γκάμα ηλεκτροκίνητων Scooter από την NIU

Η ΜUVUS ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ, ΜΕ TA ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SCOOTER ΝΙU. 

Η εταιρεία MUVUS, μια από τις πιο δραστήριες και αναπτυσσόμενες εισαγωγικές εταιρείες οχημάτων στην Ελλάδα, διακρίνεται για την ηγετική της θέση, στην αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η ηλεκτροκίνηση είναι στο DNA της.

Η MUVUS με την ανανεωμένη γκάμα ηλεκτρικών scooter της NIU, αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι της πόλης, κινούνται και εργάζονται.

Tα ηλεκτρικά scooter NIU, δημιούργημα μιας ομάδας τεχνολόγων και βιομηχανικών designers, συνδυάζουν το βιομηχανικό στιλ σχεδίασης, με τις νέες τεχνολογίες σε κάθε λεπτομέρειά τους. Κινητήρας για εντυπωσιακή επιτάχυνση και μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, Panasonic. Δομή φωτισμού TecnoLED.

Eνσωματωμένο σύστημα εντοπισμού GPS. Το NIU App εντοπίζει τη θέση του και δίνει χρήσιμες διαγνωστικές πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο.

Real-Time Intelligence!

Ελαφρύ, δυνατό και απλό  στην οδήγηση, είναι το ιδανικό urban scooter, για τις βόλτες ή τη δουλειά, στους στενούς πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Τα NIU κυκλοφορούν σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και εγγύηση 2 χρόνων από την MUVUS. Σε τιμές προσιτές για όλους.

Γνωρίστε τις σειρές NIU. Κλείστε ένα test ride, σε ένα επίσημο σημείο του δικτύου συνεργατών MUVUS και ξεκλειδώστε τη πόλη σας.

Related Posts