Ανάκληση 98 SUZUKI UK110 για αντικατάσταση των διακοπτών κόρνας και εκκίνησης

Ανάκληση µοτοσικλετών SUZUKI τύπου UK110 για αντικατάσταση των διακοπτών κόρνας και εκκίνησης

 Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης µοτοσικλετών SUZUKI τύπου UK110.

Η ανάκληση αφορά σε 98 οχήµατα, µε ηµεροµηνία παραγωγής από Οκτώβριο 2014 έως Αύγουστο 2019.

Στη µεταλλική επίστρωση της κινούµενης επιφάνειας της επαφής του διακόπτη κόρνας και του διακόπτη εκκίνησης των επηρεαζόµενων µοτοσικλετών, χρησιµοποιήθηκε ακατάλληλο υλικό. Συνεχής χρήση µετά από είσοδο νερού ή σκόνης µπορεί να προκαλέσει διάβρωση στην επιφάνεια επαφής των ακροδεκτών του διακόπτη κόρνας και του διακόπτη εκκίνησης. Εξαιτίας της ηλεκτρικής ασυνέχειας των σηµείων επαφής των ακροδεκτών, η κόρνα δεν µπορεί να λειτουργήσει σωστά και ο κινητήρας δεν µπορεί να εκκινήσει.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω µοτοσικλετών θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση των διακοπτών κόρνας και εκκίνησης, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 3499940.

Related Posts