ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ οριστικά το GP στο Ώστιν της Αμερικής

Το GP στο Ώστιν της Αμερικής ακυρώνεται οριστικά από το ημερολόγιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου MotoGP 2020, αφού ο οργανισμός ανακοίνωσε σήμερα τόσο την ακύρωσή του όσο και την έναρξη της διαδικασίας επιστροφής εισιτηρίων.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί αρχικά για τις 13-15 Νοεμβρίου, αλλά η εξάπλωση της πανδημίας στις Ηνωμένες Πολιτείες ανάγκασε τους διοργανωτές να λάβουν αυτήν την απόφαση, ανακοινώνοντας την επιστροφή τους για τον επόμενο Απρίλιο.

Με ανακοίνωση στα Μέσα η διοργάνωση δήλωσε: «Το Horsepower Rodeo θα επιστρέψει το επόμενο έτος για ένα ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο Grand Prix MotoGP Red Bull της Αμερικής στις 16-18 Απριλίου 2021! 
Η φετινή εκδήλωση στις 13-15 Νοεμβρίου 2020 ακυρώθηκε. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα λάβουν ένα email με περισσότερες πληροφορίες.»

Με αυτόν τον τρόπο, το Ώστιν μπαίνει στην λίστα των ακυρώσεων φέτος όπως το Κατάρ, το Mugello, το Sachsenring, το Assen, η Φινλανδία, η Μεγάλη Βρετανία, το Motegi και το Phillip Island.

Oι αγώνες της Αργεντινής, της Ταϊλάνδης και της Μαλαισίας δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο ημερολόγιο που έχει ήδη δημοσιευτεί με 13 αγώνες.

Σχετικά Άρθρα