Ακόμη μια πειστική εμφάνιση απο τον Αλέξανδρο Γεωργαντά της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην MX2 βρέθηκε ο πρωταθλητής της MX2 στον πέμπτο αγώνα του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς για μια ακόμη φορά έδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες του ελληνικού motocross.

Χωρίς να επηρεαστεί από όσα συνέβησαν στην κατηγορία του και απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα, ήταν από τους πρωταγωνιστές του διημέρου στην πίστα Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία.

Πάνω στην HUSQVARNA FC250 ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Πανελλήνιου MX είχε εξαιρετικές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη. Ο Αλέξανδρος έδωσε σκληρές μάχες, δείχνοντας πως είναι διεκδικητής και του φετινού τίτλου. Η δεύτερη θέση συνολικά στον αγώνα του δίνει ώθηση για να προσπαθήσει για κάτι ακόμη καλύτερο στους δύο τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς FC 250

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250 2ος ΜΧ2 (3ος Α΄ Σκέλος / 2ος Β΄ Σκέλος)

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή μου καθώς και στα δύο σκέλη οδήγησα για τη νίκη με μια τέλεια προετοιμασμένη HUSQVARNA FC250. Έκανα πολύ καλές εκκινήσεις, όμως η κούραση με κατέβαλε. Μαζεύουμε δυνάμεις και περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας για τον επόμενο αγώνα.”

Ο #91 Άρης Τσαρνάς FC450 Rockstar Edition

#91 Άρης Τσαρνάς – HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION

Μια άτυχη στιγμή στα ελεύθερα προκριματικά του Σαββάτου ήταν αρκετή για να τελειώσει πρόωρα το Σαββατοκύριακο για τον Άρη. Ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM χτύπησε ξανά τον ώμο ενώ θα χρειαστεί επέμβαση αποκατάστασης στον δεξιό αντίχειρα. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη αγωνιστική επάνοδο.

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Μεγαλόπολη στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές.

Φωτογραφίες: CP Productions

Related Posts