20 April 2024
motoGP 2012

Ο Dovi και επίσημα στην Ducati

Η Ducati ανακοίνωσε πως ο Andrea Dovizioso θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας μαζί με τον Nicky Hayden για το 2013 και 2014

Ο Gabriele Del Torchio, CEO της Ducati Motor Holding, καλωσόρισε τον Dovizioso στην ομάδα. «Η συμφωνία με τον Andrea Dovizioso επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της εταιρίας για τους αγώνες, το οποίο  βρίσκεται στο DNA της Ducati και στην κληρονομιά της. Είναι μεγάλη μας χαρά που καλωσορίζουμε τον Andrea, καθώς συγκεντρώνουμε όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μαζί με τον Nicky Hayden, με τον οποίο ανανεώσαμε τη συνεργασία μας, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα προχωρήσουμε με το πρόγραμμα εξέλιξης, θα το ολοκληρώσουμε και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν για τις προσπάθειες που έχουμε κανει μαζί με τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους θαυμαστές οι οποίοι ποτέ δεν μας εγκατέλειψαν».

Ο Filippo Preziosi δηλωσε : «Η ευαισθησία του Andrea στο τεχνικό κομμάτι και η δυνατότητά του ως αναβάτη δοκιμών έχουν μεγάλη αξία, όπως το ταλέντο και η αποφασιστικότητά του.  Είμαι ικανοποιημένος που επέλεξε να είναι μέρος της ομάδας μας. Γνωρίζει τη δουλειά που πρέπει να γίνει και την προσεγγίζει με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, που είναι βασικές προϋποθέσεις για να πετύχουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events