28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΚους κους – παραλειπόμενα

Μιχάλης Stavento & Honda Scooters @ Mad Video Music Awards by Air Fast Tickets Τρελαινόμαστε!!!

Tα scooters της Honda PCX και SHmode ήταν οι μεγάλοι συμπρωταγωνιστές του Μιχάλη Stavento στα Mad Video Music Awards by AirFastTickets, τον πιο δημοφιλή και διαχρονικό μουσικό θεσμό στην Ελλάδα που πραγματοποιείται επί 11 συνεχή χρόνια.

STAVENTO_HONDA-SCOOTER_MAD-AWARDS-2014

Φέτος περισσότεροι από 15.000 θεατές έζησαν τη μοναδική διοργάνωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και απόλαυσαν αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής.

Ο Μιχάλης Stavento μαζί με την Ήβη Αδάμου και τον Κώστα Τουρνά, βρέθηκαν στη σκηνή των βραβείων και πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μουσικοχορευτικό show που πλαισίωναν χορευτές αλλά και έξι HONDA Scooters. Δύο λευκά SH Mode και τέσσερα κόκκινα PCX φώτιζαν με τα LED φώτα τους τη σκηνή και, με το δικό τους τρόπο- έκλεψαν την παράσταση.

Η HONDA διαθέτει αυτή τη στιγμή οκτώ μοντέλα scooters που με το design, την άνεση, την κορυφαία ασφάλεια που προσφέρουν, την πολύ χαμηλή κατανάλωση και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό τους, υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις για τη μετακίνηση στην πόλη.

Από το νέο SH Mode που μας προκαλεί να ζήσουμε ελεύθερα, μέχρι το ανανεωμένο PCX που… μαγνητίζει, η HONDA πάντα καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο των προτιμήσεων, τόσο των πελατών της όσο και του Μιχάλη Stavento, ο οποίος δηλώνει fan όλων, αλλά… τρελαίνεται με το νέο HONDA Integra 750, τον τέλειο συνδυασμό scooter και μοτοσικλέτας.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events