28 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

3ο Scooter Moto Festival, 4 έως την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 – Πρόγραμμα

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Scooter Moto Festival ανοίγει τις πόρτες του από την Παρασκευή 4 έως την Δευτέρα 7 Απριλίου.
Πρόκειται για ένα πολυθέαμα διάρκειας τεσσάρων ολόκληρων ημερών, το οποίο επιδιώκει να προσφέρει στον επισκέπτη μια σφαιρική εικόνα σχετικά με τις μηχανές.
Ο επισκέπτης συμμετέχει σε πολλά διαφορετικά event που θα λάβουν για μια ακόμα φορά χώρα στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα μπορεί να συζητήσει, να δει και να ενημερωθεί για τα νέα μοντέλα, ακούγοντας ζωντανή μουσική και παρακολουθώντας δωρεάν ταινίες με θέμα, τι άλλο, την μοτοσικλέτα.
Στην τρίτη κατά σειρά έκθεση, τον χώρο της Τεχνόπολης θα κατακλύσουν περισσότερα scooter, αλλά και μοτοσικλέτες, μιας και το 2014 βρίσκει τις περισσότερες εταιρείες με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα.
Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο όπως τις προβολές 8 ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα την μοτοσικλέτα, την  πρωτότυπη θεματική έκθεση με σύγχρονες μοτοσικλέτες που σχεδιάστηκαν για τους εραστές του Vintage design, της ηλεκτροκίνησης, σεμινάρια τεχνικής οδήγησης και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.
SMF_info-624x872 SMF_Programma-624x872

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events