28 March 2024
Bol d'Or 24 HourENDURANCE WORLD CHAMPIONSHIPIsle of Man TTTT-TROPHYVIDEOS

‘’TT Legends’’ Το ντοκιμαντέρ της Honda και του βρετανικού ITV4 από το World Endurance Championship!!!

 

Πέρυσι, η ομάδα της Honda TT Legends συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό της Βρετανίας ITV4  δημιουργώντας ένα ντοκιμαντέρ που αποτελείτε από οκτώ μέρη ακολουθώντας την εργοστασιακή ομάδα της Honda στο World Endurance Championship.

Χαρακτηρίζοντας τους John McGuinness, Simon Andrews, και Cameron Donald, ‘’TT Legends” το βρετανικό κανάλι ακολουθεί την ομάδα μέσα από έξι αγώνες: the Bol d’Or, Le Mans 24 heurs, Suzuka 8-Hour, North West 200, Isle of Man TT, και Oschersleben 8hr. Η σειρά ήταν μια απόλαυση για τους Βρετανούς οπαδούς των αγώνων μοτοσυκλέτας αλλά δυστυχώς δεν μεταδόθηκε για διεθνή κοινό.

john-mcguinness-jump-balaugh-bridge-honda-tt-legends

Έτσι η Honda Pro Racing θα φιλοξενήσει τη σειρά του ντοκιμαντέρ στο κανάλι της στο  YouTube, ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα, αρχής γενομένης στις 12 Ιανουαρίου για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά που θα μας μεταφέρει την προσπάθεια της ομάδας και την δράση των δύσκολων αυτών αγώνων. Το Bikerspirit θα αναμεταδώσει ένα-ένα τα βίντεο του ντοκιμαντέρ μόλις είναι διαθέσιμα από την Honda.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το τρέιλερ.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=iMJyUIL_b-Q”]

 

honda-tt-legends-pit-stop

donald-mcguiness-andrews-honda-tt-legends

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events