19 April 2024
motoGP 2013Διεθνή Επικαιρότητα

Σε τραγικό ατύχημα χάνει την ζωή του ο Doriano Romboni

Ο Doriano Romboni απεβίωσε το Σάββατο το απόγευμα στο νοσοκομείο Santa Maria Goretti στην Ιταλία, μετά από ένα ατύχημα στο Sic Supermoto Day.

Ο Romboni χτυπήθηκε από άλλο αναβάτη μετά από πτώση που είχε στη δεύτερη προπόνηση της ημέρας Sic Supermoto. Το τραγικό είναι ότι το ατύχημα ήταν σχεδόν αντιγραφή με το ατύχημα του Marco Simoncelli.

big_doriano_romboni3

Ο Ιταλός οδηγός οδηγήθηκε με ελικόπτερο σε μονάδα εντατικής θεραπείας όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού στο νοσοκομείο ο ατυχος πιλοτος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα το απόγευμα.

GERMAN GP

Ο Αγώνας θα γίνει κανονικά την Κυριακή μετά από συμφωνία με τον Paolo Simoncelli, ώστε τα έσοδα να μαζευτούν για την στήριξη της οικογένειας του Romboni, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

CZECH BIKE GP

Ο Doriano Romboni  γεννήθηκε στις 8 του Δεκέμβρη του 1968  Έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη Honda στην κατηγορία των 125cc το 1989.
Είχε κερδίσει έξι Grand Prix στις κατηγορίες 125cc και 250cc από το 1990 ως το 1995. H καλύτερη χρονιά του ήταν το 1994, όταν τερμάτισε 4ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ανέβηκε 8 φορές στο βάθρο.

Το 1996 με μια Aprilia 500, κέρδισε  την τρίτη θέση στο Assen.
Το 1998 πέρασε και από τα Superbike με τον Luca Cadalora ως ομόσταυλό με Ducati, όπου όμως δεν είχε πολύ τύχη.

big_doriano_romboni2

Όλοι εμείς στο Biker Spirit εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Doriano Romboni.

doriano-romboni-7 Doriano Romboni big_doriano_romboni6 EUROPEAN GP BIAGGI

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events