6ος ο Λυρίου παρά την πτώση του στον 2ο αγώνα Motocross στο Αργος – VIDEO με την πτώση

Για τον Νίκο Λυρίου ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 που έγινε στο Αργος είχε ανάμεικτα συναισθήματα.

Στο 1ο σκέλος έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα, και πάλεψε για την πρώτη θέση μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, τερματίζοντας τελικά 2ος.

Στο 2ο σκέλος δυστυχώς στη προσπάθεια του να κυνηγήσει τον ρυθμό των δυο πρώτων, έκανε ένα λάθος και είχε μια πολύ άσχημη πτώση μετά από ένα άλμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Παρόλα αυτά συνέχισε, αφού πρώτα η ομάδα του επισκεύασε την μοτοσυκλέτα του και κατάφερε να τερματίσει στη 14η θέση παίρνοντας 7 πολύτιμους βαθμούς. Όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν ένα σκέλος «με πόνους και απογοήτευση»

Συνολικά ο Νίκος Λυρίου τερμάτισε στην 6η θέση για τον δεύτερο αγώνα της σεζόν του 2019!

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάποιο κάταγμα αλλά έχει ένα σοβαρό διάστρεμμα στον αστράγαλο και γενικά εχει πόνους σε όλο του το σώμα και στον ήδη χτυπημένο αυχένα του!

Στην ερώτηση μας αν θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα στην Χαλκίδα μας είπε: «Ακόμη δε γνωρίζω γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά θεωρώ πως θα καταφέρω να συμμετάσχω στον αγώνα της Χαλκίδας σε 2 εβδομάδες.»

Δείτε το VIDEO με την πτώση του Νίκου Λυρίου στον 2ο αγώνα Motocross στο Αργος 2019

Photo © CP PRODUCTIONS

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου αγώνα του Πανελληνίου Μotocross στο Αργος με νικητές Τουρατζίδη και Ανδρέου

 

 

Σχετικά Άρθρα