5ο Trail Ride 2015 – Από τον Πατέρα στα Γεράνεια -18 Οκτωβρίου

Το Off Road Team επανέρχεται με το φθινόπωρο, διοργανώνοντας το 5ο Trail Ride για το 2015! Ο καιρός είναι ο πλέον κατάλληλος, και τα χώματα ετοιμάζονται ήδη να μας υποδεχτούν,

στις 18 Οκτωβρίου του 2015.

5TRbΜε αφετηρία και τερματισμό στη Μάνδρα Αττικής, θα εκδράμουμε από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μοτοπάτια στον Πατέρα και τα Γεράνεια Όρη, για να καταλήξουμε για φαγοπότι σε παρακείμενη ταβέρνα! Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 100, 150 ή ακόμη και 200 μαγικά χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ σε ένα διαφορετικό Trail Ride, με νέες διαδρομές, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4

Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς μας! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Το Trail Ride στηρίζουν ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, η AJP motos, η MyTrack, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

BS-XORHGOS

Σχετικά Άρθρα