4ος αγώνας Παν. Πρωτ. Ταχ. στις 13/9/2015 στα Μέγαρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Το πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας συνεχίζεται στα Μέγαρα.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ο κόσμος της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας έχει ραντεβού στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για την συνέχεια του συναρπαστικού πρωταθλήματος ταχύτητας. Βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση του πρωταθλήματος και ο τέταρτος αγώνας στις 13 Σεπτεμβρίου, μπορεί να ξεκαθαρίσει την πορεία του τίτλου για αρκετούς αγωνιζόμενους.

4os_PPT_2015-MEGARA

Στην κατηγορία των ΝΕΩΝ προηγείται με 3 πρώτες θέσεις ο Βασίλης Κορωνάκης (75β) και ακολουθείται από την φανταστική Ειρήνη Ρομποτή (56β) με τρίτο τον Κυριάκο Λιούτα (42β). Τέταρτος ο Στέλιος Χάλαρης αλλά με ένα αγώνα λιγότερο (36β).

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ Ο Ηλίας Μπαξισόγλου προηγείται με 65 βαθμούς ακολουθούμενος από τον Γιάννη Μαρινάκη με 2 βαθμούς διαφορά και τρίτο το Φάνη Μίχα (46β).

Στην ΟΡΕΝ 600, ο Ηλίας Μπαξισόγλου (75β) με 3 πρώτες θέσεις, δείχνει να μην απειλείται από τον Φάνη Μίχα (60β) ενώ ο Γιώργος Λιούντρης βρίσκεται αρκετά πιο πίσω (29β).

Στα 250 RACING η κατάσταση είναι ρευστή για την πρώτη θέση αφού πρώτος είναι ο Μάκης Σιφναίος (65β) με δεύτερο τον Λάμπρο Τσώκο με 2 πρώτες θέσεις και μία απουσία. Τρίτος ο Λέανδρος Ντότσικας (40β) με τον Ανδρέα Παργινό 4 βαθμούς πιο πίσω.

Στα 125 RACING η κατάταξη των Αντώνη Αβραμόπουλου (50β), Νότη Παπαπαύλου (40β) και Μενέλαου Αντώνα (29β) δείχνει σταθερή αφού σε δύο αγώνες η σειρά τερματισμών τους είναι η ίδια.

4os-ppt-2015smallΣτην SUPERSPORT  ο Άλεξ Παπαγεωργίου έχει 56 βαθμούς αλλά ο Κώστας Πολίτης ακολουθεί με 50 έχοντας 2 πρώτες θέσεις και 1 απουσία. Τρίτος ο Μιχάλης Κουτσουμπός (44β) σε απόσταση 3 βαθμών από τον Σταύρο Τριντή που κέρδισε τον αγώνα του Μαίου.

Στην SUPERSTOCK το θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αφού πρώτος είναι ο Χάρης Παρασκευόπουλος (56β) με δεύτερο τον Λευτέρη Πίππο (52β) και τρίτο τον Σάκη Συνιώρη (50β) με 2 πρώτες θέσεις και μία απουσία.

Η μάχη των Μεγάρων σίγουρα υποστηρίζεται από την DUCATI την DUNLOP την MICHELIN και την Ι ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ με τα  SHOEI, SIDI,IXS.

Μεγάλος χορηγός της κατηγορίας OPEN η εταιρεία ελαστικών CONTINENTAL.

Θα είναι συναρπαστική και πρώτης τάξεως ευκαιρία για φυγή από την καθημερινότητα των capital controls. Σας περιμένουμε.

Σχετικά Άρθρα